Dagens Industri skriver om PerMånad i dagens bilaga av Dagens Industri Startup.

”Vi ser stor efterfrågan på främst Apple datorer och mobiltelefoner från startups” säger Edvin Andersson på PerMånad.

Han fortsätter: ”Det är kul att följa små företag som växer – ofta börjar relationen med enkla frågor via vår chat och en första order. I takt med att företaget växer ökar behoven och vi följer med på resan. Ett av företagen vi jobbar med hade två anställda för ett år sedan och idag är dom 21 personer”.

Mats Björnström berättar: ”Utmaningen för nystartade företag är att dom saknar bokslut. Vissa bolag har tagit in kapital men saknar riktiga siffror vilket gör det svårt att få vettiga krediter. Vi jobbar då tillsammans med företaget och lyckas nästan alltid sätta upp en kredit eller ett ramavtal vilket gör det enkelt att beställa ny utrustning i takt med att företaget växer och behoven förändras”.

PerMånad är med och supportar startups över hela landet och ger alltid snabba svar via vår kundchat. Testa oss ni också!

Läs mer: PerMånad i Dagens Industri