Sedan lanseringen av PerMånad 2017 har vi bokstavligen fått tusentals frågor om Privatleasing – det är faktiskt den mest upprepade frågan i vår chatt.

För några månader sedan skickade vi ut en enkät till några hundra av dessa personer för att ställa frågor om Privatleasing och idag är det mjuklansering av Montly Privatleasing. 

 

Vad vill våra privatkunder ha?

  • Montly användare lever ofta ett liv fullt av aktiviteter och fritidsintressen. Det finns inte tid eller energi för strul och prylar som inte fungerar. Att beställa och byta grejer ska vara lika enkelt som att välja film på Netflix.
  • Dåliga öppettider och långa telefonköer är inte OK enligt våra kunder. Omedelbar tillgänglighet via chatt helst dygnet runt och alla dagar i veckan ses som en självklarhet.
  • Vi fick veta att “det är inte hur många prylar man har som räknas utan vilka prylar. Att ha rätt prylar vid rätt tillfälle gör stor skillnad”.
  • Avbetalning och delbetalning känns inte “fräscht” sa en deltagare. Det är förknippat med extra avgifter och andra risker. Det är dessutom dyrt.
  • För över 75% av deltagarna i undersökningen är inte begagnatförsäljning via Blocket ett alternativ. En deltagare berättade om en obehaglig upplevelse med okända män som kom hem till henne på kvällen och började pruta på hennes gamla dator som såldes mycket billigare än begärt. Nästan alla i undersökningen har gamla produkter som inte längre används.

På Montly finns inga dolda avgifter. Du ser ett månadspris och inget tillkommer. En dator som kostar 36 000 kr har ett månadspris på 1000 kr i 36 månader. 36×1000 = 36000kr. Inga aviavgifter (vissa tar 49kr per månad!), ingen uppläggningskostnad (vissa tar 495kr!).

Ingen har lägre månadspriser för privatpersoner än vi – det är något vi är väldigt nöjda med!

För att göra det enkelt för dig lägger Montly inte på dyra försäkringar eller trygghetsavtal, istället använder du din allrisk/drulleförsäkring i din hemförsäkring, det blir mycket billigare för dig.

Vi erbjuder flexibilitet. Du väljer själv hur länge du vill ha dina produkter efter att bindningstiden gått ut och du har möjlighet att köpa loss under pågående avtalstid.

Montly har samma snabba leveranstider som PerMånad och vi har samma chatsystem med svar mellan 08.00 – 22.00 alla dagar i veckan.

Testa Montly Privatleasing du också!