Gillar du våra produkter och vår service?

Tror du också på leasing av bra produkter för småföretag? Vi är intresserade av att samarbeta med dig som har en blogg, hemsida, som använder instagram, aktiv på Facebook eller andra sociala nätverk.

Att vara affiliate till PerMånad innebär kortfattat att du skriver om oss och länkar till vår sida från dina sidor, nätverk eller Instagramsida. Varje gång någon klickar på länken och genomför ett köp får du provision av oss.  Varje besök och köp registreras automatiskt och du kan följa statistiken live på din affiliatesida.

Om du har många följare och läsare finns det goda möjligheter till att generera många besök på PerMånad och därmed hög provision.

Några fördelar med att vara PerMånad affiliate:

  • Marknadens mest attraktiva produkter från dom allra mest kända tillverkarna: Apple, Canon, Nikon, Sony m.fl.
  • Hög provision per order.
  • Vi lämnar hög service och är väldigt populära bland kunderna.
  • Leasing är en tjänst som blir alltmer populär.
  • Det finns fler än en miljon registrerade småföretag i Sverige.
  • Personlig support via vår kundchatt.
  • Som aktiv affiliate får du specialpriser här på PerMånad.

Vi gör det enkelt för dig

Ansök

När vi godkänt dig får du en unik affiliatelänk samt möjlighet att skapa egna kampanjlänkar direkt till produkter eller kategorier du tycker är intressanta, till exempel iPhone X eller iMac Pro. Du kan dela länken på hemsidor, Facebook, grupper – var du vill.

Marknadsför

Ju mer du marknadsför din länk, desto mer kommer du tjäna. Vi har snygga banners som hjälper dig och du kan följa antalet besök och köp direkt på din affiliatesida hos oss.

Tjäna

Högst provision per order bland svenska affiliates för hemelektronik.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta Martin Björnström på martin.bjornstrom@permanad.se eller via vår kundchat nedan.