Det smarta sättet att äga

PerMånad erbjuder alla Apples produkter till låga månadspriser och snabba leveranser. Den medföljande allriskförsäkringen täcker alla skador och stölder som eventuellt kan uppstå. Med snabb handläggningstid har du en ny produkt på nolltid. Välj mellan 12, 24 eller 36 månaders avtalstid. Alla våra ordrar levereras med bud eller företagspost direkt från Apple, Dustin eller den leverantören som levererar snabbast.

Har du frågor? Våra Apple-experter finns redo i chatten och svarar oftast inom 30 sekunder under dygnets vakna timmar.

Bästsäljare

MacBook Pro 13-tum

MacBook Pro 13 tum med M1-chip

397 kr / mån

310 kr / mån

MacBook Pro 16-tum

MacBook Pro 16 tum

719 kr / mån

607 kr / mån

Tillbehör

LG bildskärm

LG Ultrafine 27-tum 5K

341 kr / mån

59 kr / mån

395 kr / mån

40 kr / mån

Apple bildskärm

Apple Pro Display XDR

1 488 kr / mån

Galet bra kundservice. Fått hjälp med både stora och små problem. Bra utbud och leveranstider dessutom 🙂

Lucas Englund / Filmare & fotograf

Snabba leveranser och bra kommunikation. Otroligt tillmötesgående och kunniga. Extremt bra service, helt enkelt. Rekommenderas verkligen!

Johan Winsborn / Pointed AB

Bemötandet och servicen i deras chattfunktion på hemsidan var fantastisk. De svarade snabbt och var behjälpliga kring alla mina frågor. Visste de inte själva svaret så hänvisades jag till den plats där jag kunde hitta svaren.

Kalle Hull / Projtools

Permånad Rekommenderar

MacBook Pro 16-tum

MacBook Pro 16 tum

719 kr / mån

Beställ 16-tum

16-tum Touch Bar är optimala bärbara datorn för den som jobbar med lite tyngre uppgifter. Grym skärm, Photoshop flyger fram och min externa LG Ultrafine 5K-skärm påverkar inte prestandan märkbart. Touch Bar använder jag knappt men fingeravtrycksläsaren är riktigt trevligt att ha.

Mats / PerMånad

Jag använder en MacBook Pro 13″ Touch Bar i jobbet och kunde inte vara mer nöjd. Den klarar allting den ställs inför blixtsnabbt. Ett plus är även att den är lätt att ha med sig på resande fot.

Edvin / PerMånad