fbpx

Visar alla 17 resultat

Blackmagic har växt snabbt och blivit ett av världens ledande innovatörer och tillverkare för kreativ videoteknik. Ett företag dedikerat till kvalitet och stabilitet.

Beställ din Blackmagic utrustning från PerMånad till en låg månadskostnad.
Vi har alla populära kameror och objektiv tillgängliga – saknar du något i vårt sortiment är det bara att kontakta oss via kundchatten.

För dig med egen firma lönar sig det att finansiera sin kamerautrustning som snabbt minskar i värde och har lätt att råka ut för skador. Månadskostnaden för din utrustning är oftast mindre än en enda såld bild.

Den medföljande allriskförsäkringen täcker i princip alla situationer som kan uppstå med låg självrisk och snabb hantering. Du slipper sitta utan fungerande utrustning när du har jobb – spara slösad energi, hantering och förlorade intäkter.

Gör så här: Välj din Blackmagic utrustning och allt annat du behöver – kanske en bärbar Mac? Om du saknar något kontaktar du oss via chatten så hjälper vi dig. När du gjort en beställning får du ett avtal som du skriver på med BankID. Sen kommer din utrustning och du kan börja fotografera.

474 kr / mån
815 kr / mån
Nyhet!
352 kr / mån
Nyhet
184 kr / mån
999 kr / mån
2 031 kr / mån
1 897 kr / mån
1 499 kr / mån