Nya iPhone 13

Nu med: 

  • Ett kamerasystem med mycket mer kraft
  • En helt ny OLED-skärm med ProMotion
  • Världens snabbaste chip i en smartphone
Beställ från 243 kr/mån
Beställ idag, börja betala i januari 2022! – Välj kampanjen i kassan.

iPhone

iPhone 13

243 kr / mån

Beställ iPhone 13

Fördelar med PerMånad

Enkelt & snabbt

Beställ snabbt & enkelt online. Avtalet signerar du smidigt via BankID. Månadspriset och kostnaden för försäkringen redovisas tydligt i checkouten.

Egen kontaktperson

Slipp huvudvärk med en dedikerad kontaktperson som finns tillgänglig via chatt och telefon!

Förmånlig försäkring

Slipp oroa dig för skador och andra problem med vår allriskförsäkring. Låg självrisk på 1000 kr och snabb handläggning.Läs fullständiga villkor här

Uppgradera eller Köp Loss

Efter avtalstidens slut kan du välja att byta ut till en ny produkt eller köpa loss produkten för en kvartalshyra om inget annat har avtalats. Du kan självklart även lämna tillbaks produkten och avsluta avtalet helt.

0kr i startavgift

Ingen kontantinsats, så du låser inte upp kapital i utrustning som ändå bara tappar i värde. Kostnaden är fullt avdragsgill i den takt som kostnaden uppstår. Du slipper göra avskrivningar på utrustningen.

Snabb & Kostnadsfri leverans

Beställ snabbt & enkelt online. Avtalet signerar du smidigt via BankID. Månadspriset och kostnaden för försäkringen redovisas tydligt i checkouten.

Över 3000 nöjda kunder

4.9 av 5 ★ i betyg!

”Otroligt dedikerade och serviceinriktade!”

Vi hade en deadline på vårt företag och hade en paniksituation med kraschad dator. Hela processen tog sammanlagt 2 timmar från första samtal till upphämtning av dator. Strålande!

Baker Karim, Filmregissör & producent

”Leasing för småföretagare är fantastiskt bra”

Att som litet företag ha möjlighet att inte låsa upp allt kapital i dyr utrustning gör en enorm skillnad för oss. Att det går snabbt och kundservicen är den absolut bästa jag varit med om gör ju att det blir 5 klara stjärnor. som företagare är man inte riktigt van vid att något går såhär snabbt. Vi är otroligt nöjda.

Jay Södermark, LtL Green Production

Allt har fungerat klockrent

Vi har varit med sedan starten och har idag ett gäng olika prylar via Per Månad. Vi har hunnit testa att byta in och få nytt, allt har funkat klockrent. Dessutom extremt snabb service och…. trumvirlvel… support som faktiskt svarar när man hör av sig! Hatten av! /Gänget på Shiny Happy People

Daniel Olsén, Creative Director / Fotograf

”Bästa kundservicen i världen!”

Malin Leth, Managementkonsult

”Jag kan varmt rekommendera PerMånad”

Grymt bra och kompetent service och väldigt snabb leverans! Jag fick min MacBook pro ganska precis 24 timmar efter att jag lade beställningen.
Jag trodde att det skulle vara krångligare med leasing, men hela processen gick oväntat smärtfritt. Jag kan varmt rekommendera PerMånad till småföretagare som inte vill binda upp kapital.

Peter Elmered, CTO @ Heap Carsharing

Fantastisk service – snabbt, enkelt & flexibelt

Evgeny Ivanov, Fotograf
Beställ iPhone 13

Vanliga frågor & svar

Är det inte krångligt att leasa?

Vi använder LeaseCloud BankID-signering vilket bara tar ett par sekunder i mobilen eller på datorn. Det är till och med enklare än att skriva in dina kreditkortsuppgifter.

Vilka produkter har bytesmöjlighet?

Vi erbjuder uppgradering/byte till ny under pågående avtal på Mac-datorer. Byte kan göras tidigast ett år efter avtalsstart på ett 24 månaders avtal, eller 2 år på ett 36 månaders avtal. Avtalsstart räknas som när man får första fakturan. Om du byter till en likvärdig produkt (där inköpspriset är liknande) så brukar månadskostnaden inte förändras nämnvärt när du byter utrustning. Däremot kan bindningstiden komma att förlängas. Om du behöver uppgradera till en mer kraftfull utrustning eller lägga till tillbehör så räknar vi om din månadskostnad. Datorer på avtal med Garanterat restvärde kan bytas tidigast efter avslutad bindningstid. Läs mer om Garanterat restvärde nedan.

Hur ofta kommer fakturorna?

Avtalet faktureras kvartalsvis.

Är det helt nya produkter som ni leasar ut?

Det är alltid nya produkter i oöppnad förpackning om inte annat framgår. I vissa fall kan vi ha kampanjer med lägre pris på t.ex en öppnad förpackning, då skriver vi ut detta tydligt.

Tillkommer det några ytterligare kostnader förutom månadshyran?

Vi rekommenderar att du aktiverar autogiro, då är det ingen avi-avgift. Annars tillkommer detta. Det är ingen uppstartsavgift. Efter du signerat avtalet har du 14 dagar på dig att välja om du vill använda PerMånads allriskförsäkring eller din egna företagsförsäkring. Väljer du PerMånads försäkring är självrisken mellan 1000-3000 kr. Många företagsförsäkringar har höga självrisker. Läs mer nedan.

Måste utrustningen vara försäkrad?

Ja, när du leasar utrustning genom PerMånad så måste allt vara försäkrat mot stöld och skada under hyresperioden. PerMånad erbjuder en riktigt bra allriskförsäkring med låg självrisk jämfört med vanliga företagsförsäkringar. Perfekt om du råkar tappa din telefon eller dator eller om ni får inbrott på kontoret. Då kan vi reparera eller skicka ut nya produkter till dig så din verksamhet inte drabbas av avbrott mer än tillfälligt. Om du vill kan du välja att behålla din befintliga företagsförsäkring, kontakta oss i detta fall.

Kan jag använda min hemförsäkring istället?

Nej, tyvärr. En hemförsäkring täcker inte produkter som är leasade av ditt företag.

Hur lång är bindningstiden?

Du kan välja mellan 12, 24 & 36 månaders bindningstid. Ju längre bindningstid desto lägre blir månadskostnaden. Du kan självklart välja att köpa loss produkten när du vill.

Kan jag köpa loss produkten när jag vill?

Ja, du kan välja att köpa loss din produkt när du vill.

Vårt företag har gott om kapital och köper allt. Varför ska vi leasa?

I stort sett alla företag är beroende av välfungerande IT idag. Behoven kan se annorlunda ut men det går att spara mycket pengar på att personalen har rätt utrustning med välfungerande rutiner för byte, service och support. IT-kostnaden är ofta under 2% av lönekostnaden i ett företag. Med leasing får ni en fast månadskostnad och slipper binda kapital i IT-utrustning. Idag är räntorna så låga att merkostnaden är försumbar i jämförelse med den effektivitetsförbättring som uppnås. Som VD ska man inte heller bortse från att nöjda medarbetare stannar längre och är mer produktiva.

Fick du inte svar på din fråga?

Kontakta oss i chatten i nedre hörnet eller ring oss på 08-388 610.

Beställ iPhone 13

Galet bra kundservice. Fått hjälp med både stora och små problem. Bra utbud och leveranstider dessutom 🙂

Lucas Englund / Filmare & fotograf

Snabba leveranser och bra kommunikation. Otroligt tillmötesgående och kunniga. Extremt bra service, helt enkelt. Rekommenderas verkligen!

Johan Winsborn / Pointed AB

Bemötandet och servicen i deras chattfunktion på hemsidan var fantastisk. De svarade snabbt och var behjälpliga kring alla mina frågor. Visste de inte själva svaret så tipsade de var jag hittar svaren.

Kalle Hull / Projtools


PerMånad drivs av LeaseCloud AB – din specialist på finansiering för småföretag.
LeaseCloud AB erbjuder leasing till aktiva företag – från enskild firma till aktiebolag, skola och kommun. 
Vi använder oss av flera Banker för att kunna erbjuda bästa möjliga service. Alla priser i denna shop är exklusive moms.