Teamet på PerMånad har från start fokuserat på bra kundrelationer och snabba svar. Vår chatfunktion är aktiv dygnet runt och vi svarar i snitt på 45 sekunder – snabbare på dagtid. Nöjda kunder är grunden för att vi ska lyckas – varje vecka följer vi upp åsikter och kommenterar från kunder och besökare för att trimma våra rutiner.

Om du inte är 100% nöjd med hur PerMånad har fungerat för dig så ska du kontakta vår VD Martin Björnström – han svarar på alla mail och är väldigt angelägen om att hitta lösningar på problem. Martin finns oftast aktiv i vår kundchat men du kan även maila honom på martin.bjornstrom@leasecloud.com.

 

Gillar du PerMånad? Skriv en recension och berätta vad vi gjort bra!

Det finns inget bättre än att höra nöjda kunder skriva om snabba leveranser, trevliga medarbetare eller ”det lilla extra” utöver vad man kan förvänta sig från en partner. Vi har tagit fram länkar till Facebook och Google som är duktiga på kundrecesioner – läs mer nedan:

Facebook kundrecensioner

Länk: Skriv recension på Facebook

 

Google kundrecensioner

För att skriva en recension på Google måste du först söka på ”PerMånad” och sedan klicka på ”skriv recension” som på bilden nedan: