Det smarta sättet att äga

PerMånad erbjuder alla Apples produkter till låga månadspriser och snabba leveranser. Den medföljande allriskförsäkringen täcker alla skador och stölder som eventuellt kan uppstå. Med snabb handläggningstid har du en ny produkt på nolltid. Välj mellan 12, 24 eller 36 månaders avtalstid. Alla våra ordrar levereras med bud eller företagspost direkt från Apple, Dustin eller den leverantören som levererar snabbast.

Har du frågor? Våra Apple-experter finns redo i chatten och svarar oftast inom 30 sekunder under dygnets vakna timmar.

Bästsäljare

iMac

iMac Pro

1 415 kr / mån

411 kr / mån

349 kr / mån

Mac mini

Mac mini

335 kr / mån

Mac Pro

Mac Pro

1 777 kr / mån

Tillbehör

395 kr / mån

LG bildskärm

LG Ultrafine 27-tum 5K

341 kr / mån

Apple bildskärm

Apple Pro Display XDR

1 488 kr / mån

Galet bra kundservice. Fått hjälp med både stora och små problem. Bra utbud och leveranstider dessutom 🙂

Lucas Englund / Filmare & fotograf

Snabba leveranser och bra kommunikation. Otroligt tillmötesgående och kunniga. Extremt bra service, helt enkelt. Rekommenderas verkligen!

Johan Winsborn / Pointed AB

Bemötandet och servicen i deras chattfunktion på hemsidan var fantastisk. De svarade snabbt och var behjälpliga kring alla mina frågor. Visste de inte själva svaret så hänvisades jag till den plats där jag kunde hitta svaren.

Kalle Hull / Projtools
Leveranstid Cirka 1 arbetsdag. Specialkonfigurationer som byggs i fabrik cirka 1-2 veckor. Nylanserade produkter kan ha längre leveranstid.

Köpprocessen steg för steg:

Hitta utrustningen du behöver

Välj rätt dator, kamera och tillbehör du behöver för att ta ditt företag till nästa nivå. Alltid nya produkter om vi inte angivit något annat. Fråga oss i chatten om du behöver hjälp!

Fyll i uppgifter och beställ

I kassan väljer du en avtalslängd som passar just dig. Skriv in ditt organisationsnummer för att hämta företagets uppgifter automatiskt. När du har beställt signerar företagets firmatecknare sedan avtalet med BankID.

Leverans av utrustningen

Utrustningen levereras till den adress du valt. Börja jobba med ny energi och fakturera dina projekt långt innan du börjar betala för din utrustning.

Fördelar med PerMånad

Snabb leverans – oftast nästa dag
Lågt månadspris, ingen kontantinsats
Köp loss billigt eller byt efter avtalets slut
Vi tar ingen UC, påverkar inte ditt kreditbetyg
Schysst försäkring mot skada & stöld
Sveriges snabbaste kundtjänst
Mac-datorer kan bytas i förtid (Villkor)
Läs Vanliga Frågor eller få svar av en expert i chatten inom 30 sekunder!

Permånad Rekommenderar

iMac

iMac Pro

1 415 kr / mån

bygg din iMac pro

En av få datorer som är stilren nog att stå i vardagsrummet utan att få ilskna blickar från flickvännen! Är nu även vansinnigt snabb med upp till Core i9 processor och 64GB ram. iMac 27-tum är det självklara valet om du inte behöver en bärbar dator tycker jag. Den mindre 21-tum modellen känns för liten tycker jag.

Edvin / PerMånad

Världens bästa stationära dator? Jag bytte till iMac Pro för ett par månader sedan och är otroligt nöjd. För första gången har jag en dator som alltid gör som jag vill utan minsta tvekan. Jag har minsta modellen med 32GB RAM, 1TB disk och lilla grafikkortet. Visst är den snabb, men framförallt känns allt annat riktigt långsamt!

Martin / PerMånad