Där du som skaffar utrustning smartare

Satsa på ditt företags tillväxt istället för att binda kapitalet på utrustning. Med en smidig månadskostnad behöver du inte snåla med vare sig tillväxt eller utrustning.

Smidig månadskostnad
Personlig service

Upptäck det senaste från Apple

Nu finns nya MacBook Pro M3 och iMac M3 att beställa.

Se alla nyheter

Över 3000 smarta företagskunder

Varje månad upptäcker 100 nya företag ett smartare sätt att äga teknisk utrustning.

Smidig månadskostnad
Flexibelt - Köp loss- & bytesmöjlighet
Alltid personlig support

Så enkelt använder du Permånad

Hitta det du vill ha

Utforska vår hemsida och hitta den tekniken du vill ha. Önskar du att vi tar in produkter från andra leverantörer än de vi redan har, fixar vi givetvis det också!

Välj prenumeration

Välj den prenumerationsplanen som passar dig och checka ut. Vi gör en snabb kreditkontroll (som inte påverkar ditt kreditbetyg), väl godkänd får du ett avtal för snabb signering med Bank ID.

Använd

Gör det du är bra på och njut av att ha rätt verktyg till din hjälp! Du får en komplett överblick av alla dina produkter, kostnader & avtal i vår kundportal.

Uppgradera, förläng, lämna tillbaka eller köp loss.

I slutet av din leasing väljer du själv det som passar dig bäst, allt detta gör du via kundportalen.

Något du undrar över?

Vi har sammanställt de vanligaste frågorna & svaren i vårt hjälpcenter. Hittar du inte svaret du söker? – Tveka inte, kontakta oss.

Produktfrågor

Kan jag beställa produkter utanför ert sortiment?

Ja, det går bra. Vi kan nästan fixa vad ni än önskar så länge som ändamålet är i syfte att använda det i er verksamhet. Ni kan enklast lägga en förfrågan via vårt offertformulär på mina sidor. Om ni inte är kund hos oss idag kan ni enkelt skapa ett konto helt kostnadsfritt. Det går självklart även bra att kontakta oss via chatten, telefon (08-388 610) eller mail (hello@permanad.se) om så önskas.

Försäkring & Garantier

Vad händer om min produkt går sönder?

Dina produkter är skyddade mot stöld & skada under avtalstiden med vår försäkring, givet att du inte valt bort denna. Din produkt repareras eller byts ut så att din verksamhet inte drabbas av några större avbrott. Försäkringsavgiften är  5,5 % årligen av produktvärdet, med en självrisk från 1000 kr.Läs mer om våra försäkringar

Kreditbedömning

Påverkas mitt kreditbetyg?

Nej. Vi utför en automatisk kreditkontroll genom DNB/Bisnode så ditt kreditbetyg påverkas inte. Kontrollen tar oftast bara några minuter.

Avtalstider

Går det att leasa i mindre än 12 månader?

Nej tyvärr, 12 månader är den kortaste avtalstiden som vi erbjuder.

AVSLUTA & KÖPA LOSS

Kan jag köpa loss utrustningen?

Absolut, om du önskar behålla utrustningen efter avslutad avtalstid kan du lösa den för mellan 8 till 12% av varans värde. Du kan även lösa utrustningen i förtid, då betalar du resterande avier plus restvärdet. Detta gör du enkelt i vår kundportal, annars kan du alltid chatta med våra experter så hjälper de dig.

BETALNING

När börjar jag betala?

När alla produkter är levererade startar ditt avtal. Din första faktura kommer i början av nästkommande månad eller kvartal. Välj själv i kassan om du vill betala månadsvis eller kvartalsvis. Om du vill ha dina fakturor på autogiro kan du Logga in och begära det på Mina Sidor.