OM PERMÅNAD

Vi förverkligar drömmar

Tänk så många fantastiska företagsidéer som inte blir av, som aldrig får se dagens ljus. Det som driver oss på Permånad är att göra allt vi kan för att dina företagsdrömmar ska bli sanna. Vi gör det genom att skapa en banbrytande, enklare och dessutom hållbart sätt som ger smidig tillgång till all tänkbar teknik för att säkerställa att du har verktygen du behöver för att kunna genomföra det du gör bäst. Så att dina drömmar kan förverkligas.

Förenklat livet för små- och tillväxtbolag sedan 2017

Vi vill förenkla för dig som småföretagare att fokusera på det du gör bäst och ge de bästa förutsättningarna att uppnå tillväxt. Sedan starten 2017 är vi verksamma i Sverige, Norge och Danmark med ambitionen att expandera och skapa det smidigaste sättet för företagare att ha tillgång till viktig teknisk utrustning för både  mindre- och snabbväxande företag.

4,000+

Fantastiska & smarta företag stöttade

7,500+

Digitalt signerade avtal

3

Vi finns i tre nordiska länder: Sverige, Norge & Danmark.

Snabbt växande FinTech

Vi är ett av de snabbast växande Fintech bolagen i Norden. Genom vår molnbaserade plattform öppnas helt nya möjligheter för små-och växande företag att skaffa sig den utrustning de verkligen behöver utan att  behöva binda sitt kapital i utrustning.

Företagskultur

Vår vision är att förändra en hel industri som tycks ha stagnerat utan hälsosam konkurrens. Vi är ett passionerat och sammansvetsat team som ständigt arbetar med att hitta de ultimata lösningarna, med insikten att det nästan alltid finns ett bättre sätt att göra saker – det finns liksom i vårt DNA att hitta och bygga en lösning för att sedan verkställa dem!

Join us Arrow forward

Permånads huvudkontor

Vårt huvudkontor ligger mitt i Stockholm city, Sverige men i takt med att vi expanderar har vi fler kontor över hela Europa. Du hittar våra övriga kontor i listan nedan.

 

Stockholm
Permånad
Erik Dahlbergsgatan 12
115 32 Stockholm

Vi döljer inga kostnader

Permånad strävar efter transparens och tydlighet och vill inte dölja några kostnader. Du betalar när du har produkterna så enkelt är det.
Här kommer en breakdown:

Frakten? Den bjuder vi på.

 

Uppstartsavgift, Nej tack.

Många tar en administrationsavgift för att överhuvudtaget skapa ett avtal. Det gör inte vi och kommer aldrig att göra heller.

 

Avi-avgifter = 0kr vid autogiro.

Pappersfaktura kan variera mellan 50-90 kr per faktura beroende på bank. Vi samarbetar med flera finansiella partners för att möjliggöra kredit till så många företag som möjligt.

 

Månadspriset eller kvartalspriset

Inga konstigheter, du får första fakturan efter alla produkter är leverade, där efter faktureras du i förskott.

 

Försäkring – Valfri

Försäkringen är valfri, och priset för denna redovisas separat. Din försäkringen skyddar dig mot stöld & skada under avtalstiden med en låg självrisk drygt 1000kr (Varierar från 1000-2000kr beroende på bank och ev. produkt tänk drönare.)

Med försäkringen följer också gratis låne-enheter medan din utrustning repareras eller tills ersättningsenheten anländer, så att din verksamhet kan fortsätta utan större avbrott.

Priset då? Det är 5,5 % årligen av produktens värde.T.ex. en iPhone värd 10 000 x 5,5% = 46 kr/mån.

 

Räkneexempel:

Du beställer 2 Macbooks á 500kr/mån (ungefär 16 000kr) den 18 april och väljer att betala månadsvis. Dina produkter levereras den 19 april och ditt avtal kommer att starta 1 maj (11 dagar).