STEG 1

Välj utrustningen du vill ha

Kolla in vårt sortiment, önskar du annan utrustning fixar vi givetvis det också!

Chatta med en expert

STEG 2

Välj månadspris

Välj den prisnivå som passar dig bäst och checka ut. Vi går igenom beställningen, gör en snabb kreditkontroll (som inte påverkar ditt kreditbetyg), väl godkänd får du ett avtal för enkel & snabb signering med Bank ID.

STEG 3

Använd

Efter ett par dagar, ofta redan dagen efter, får du utrustningen. Nu kan du börja göra det du är bra på och njuta av att ha rätt verktyg till din hjälp! Du får komplett överblick av alla dina produkter, kostnader & avtal i vår kundportal.

Logga in

STEG 4

Uppgradera, lämna tillbaka eller köp loss

I slutet av avtalstiden kan du välja att uppgradera till nya modeller, lämna tillbaka utrustningen eller köpa loss den till ett så lågt pris som 8-12% av värdet. Avtalet löper vidare så länge som du använder produkterna, eller tills att du väljer att avsluta det via Mina Sidor.

Logga in

Vanliga frågor

AVSLUTA & KÖPA LOSS

Kan jag köpa loss utrustningen?

Absolut, om du önskar behålla utrustningen efter avslutad avtalstid kan du lösa den för mellan 8 till 12% av varans värde. Du kan även lösa utrustningen i förtid, då betalar du resterande avier plus restvärdet. Detta gör du enkelt i vår kundportal, annars kan du alltid chatta med våra experter så hjälper de dig.

Produktfrågor

Kan jag beställa produkter utanför ert sortiment?

Ja, det går bra. Vi kan nästan fixa vad ni än önskar så länge som ändamålet är i syfte att använda det i er verksamhet. Ni kan enklast lägga en förfrågan via vårt offertformulär på mina sidor. Om ni inte är kund hos oss idag kan ni enkelt skapa ett konto helt kostnadsfritt. Det går självklart även bra att kontakta oss via chatten, telefon (08-388 610) eller mail (hello@permanad.se) om så önskas.

BETALNING

När börjar jag betala?

När alla produkter är levererade startar ditt avtal. Din första faktura kommer i början av nästkommande månad eller kvartal. Välj själv i kassan om du vill betala månadsvis eller kvartalsvis. Om du vill ha dina fakturor på autogiro kan du Logga in och begära det på Mina Sidor.

Beställning

Går det att beställa utrustning som nystartat företag?

Ja, det går bra. Vi kan eventuellt behöva kompletterande uppgifter eller att du går i borgen vilket vi återkommer med om det skulle behövas.

Avtalstider

Går det att leasa i mindre än 12 månader?

Nej tyvärr, 12 månader är den kortaste avtalstiden som vi erbjuder.

Kreditbedömning

Påverkas mitt kreditbetyg?

Nej. Vi utför en automatisk kreditkontroll genom DNB/Bisnode så ditt kreditbetyg påverkas inte. Kontrollen tar oftast bara några minuter.