PerMånad.se och Leasa.se drivs av LeaseCloud AB, org.nr 559089-4308, Skeppargatan 13, 11452 STOCKHOLM.

Vi erbjuder finansiering endast till företagskunder och aldrig till privatpersoner. Vi sparar därför inte personuppgifter till privatpersoner generellt. Vår policy är att endast spara information om aktiva kunder som tecknat avtal med oss, vi rensar våra register från inaktiva kunder två gånger om året.

Behandling av personuppgifter

Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, sparar, lämnar ut och skyddar dina personuppgifter. LeaseCloud är personuppgiftsansvarig för behandlingen och följer alla tillämpliga lagar och regler som finns för att skydda privatpersoners integritet, inklusive personuppgiftslagen (1998:204) (PUL), lagen om elektronisk kommunikation (2003:389) och sådan annan reglering som implementerar EU:s dataskyddsdirektiv 95/46/EG, EU:s direktiv om integritet och elektronisk kommunikation 2002/58/EG samt EU:s allmänna dataskyddsförordning 2016/679 och eventuella ändringar av, tillägg till eller regleringar som ersätter sådana lagar, förordningar, föreskrifter och regler.

För insamling, hantering och lagring av information som inhämtas via cookies hänvisas till avsnittet ”Cookies” nedan. Information om profilering av kunders personuppgifter för marknadsföringsändamål behandlas nedan i avsnittet ”Profilering”.

Cookies

LeaseCloud och våra serviceleverantörer använder s.k. cookies på våra webbplatser. En cookie är en liten textfil som skickas från en webbplats till din webbläsare. Cookien kan inte identifiera dig personligen utan endast den webbläsare som finns installerad på din dator och som du använder vid besöket på den aktuella webbsidan (även surfplattor och telefoner med internetuppkoppling omfattas). Olika cookies finns alltså på olika datorer för det fall du använder olika datorer för att nå våra webbplatser.

Cookies skickas till dig från den webbplats du besöker (s.k. förstapartscookie) eller från en annan organisation som levererar tjänster till den aktuella webbplatsen, såsom ett analys- och statistikföretag (s.k. tredjepartscookie). Det finns två sorters cookies, den ena typen kallas sessionscookie och den andra kallas permanent cookie. En sessionscookie skickas till din dator för att webbsidorna ska fungera korrekt under ditt besök. En sessionscookie lagras inte på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare. En permanent cookie lagras däremot i din dator och gör t.ex. så att en webbsida kan känna igen din dators IP-adress och därmed din webbläsare nästa gång du loggar in. Vi använder både sessionscookies och permanenta cookies på våra webbplatser. De behövs huvudsakligen för våra tjänsters funktionalitet, för att hjälpa oss att förbättra vår leverans av produkter och tjänster, ge dig extra funktionalitet eller för att hjälpa oss att rikta relevanta och anpassade annonser till dig.

Serviceleverantörer

Vi använder oss av följande serviceleverantörer:

Bing – Mäter annonsresultat för vår annonsering på sökmotorn Bing.

Google Analytics – Statistik över sidbesökare.

Intercom – Kundchatt funktioner på sidan.

Facebook – Sociala media och marknadsföring.

Pingdom – Mäter prestanda på vår hemsida.

Linkedin – Mäter annonsresultat för vår annonsering i Linkedin nätverket.

 

Kontakta oss

Om du har frågor kopplade till denna integritetspolicy, om du misstänker att det kan ha skett ett brott mot densamma eller om du vill kontakta oss av någon anledning som anges i denna integritetspolicy, vänligen kontakta vår Data Protection Manager eller helpdesk via vår kundchat eller nedanstående uppgifter.

LeaseCloud AB
Skeppargatan 13
11452 STOCKHOLM

hello@permanad.se
Tel.nr 08-388 610

Data Protection Manager
Linus Jönsson
linus.jonsson@leasecloud.com