INBYTE – FÅ EXTRA PENGAR PÅ FÖRETAGSKONTOT

Förvandla tekniken du har till det ni behöver

Simsalabim, få pengar på kontot vid beställning av ny utrustning. Med Permånad inbyte köper vi era datorer och betalar er direkt. Få uppskattat värde på din nuvarande teknik inom 3 minuter

Pengar på kontot inom 14 dagar
Värdering på minuten

Så enkelt är det

 

STEG 1

Kolla hur mycket din teknik är värd, och få cashback

Svara på några frågor och få en uppskattning av inbytesvärdet. Vi betalar dig när vi har tagit emot och utvärderat inbytesenheten. Vi ger dig en omedelbart uppskattning här på 3 minuter. Få ditt inbyte värderat

 

STEG 2

Beställ det du vill ha

Hitta den tekniken du vill ha på Permånad för snabb leverans. Eller kontakta oss med din önskelista från valfri produktleverantör om du inte hittar det du söker.

 

STEG 3

För över all din data

Vi skickar de nya produkterna till dig, du får möjligheten att tryggt och säkert överföra dina data och radera all information från den gamla enheten. Skicka därefter din gamla teknik till oss med kostnadsfri Postnord-fraktsedel som du får per e-post.

 

STEG 4

Skicka in din enhet till oss

Skicka därefter din inbytesenhet till oss med kostnadsfri fraktsedel som du får per e-post. Frakten är helt försäkrad och koldioxidneutral.

 

STEG 5

Pengar på kontot inom 14 dagar

Efter att vi har fått din enhet inspekterar vi den och bedömer skicket. Om den är i det skick du har uppgett får du pengar utbetalt. Om din enhet inte är i det skick du har uppgett får du ett mejl med anvisningar om hur du går vidare.

Vad vill du byta in?

Vi ger dig ett omedelbart erbjudande här på 3 minuter i samarbete med mResell.

Vanliga frågor

INBYTE

Hur bedömer ni skicket?

Utvärdering och servicekontroll kommer att utföras av Apple proffs med flera års erfarenhet. Teamer rengör all utrustning och genomför diagnostiska test för att säkerställa funktion och skick.Det preliminära prisförslag är baserat på antagandet att din produkt och tillbehör är i bra skick både funktionellt och kosmetiskt. Om en produkt anländer med större skador och defekter kommer vi bli tvungna att reducera prisförslaget. Därför uppmanar vi dig att inspektera din produkt noggrant och bifoga oss med korrekta svar på våra frågor om produktens skick.

INBYTE

Ska jag skicka med laddare?

Ja, laddare behöver skickas med för att värdet på produkten inte ska minska

INBYTE

Jag har inte originalladdaren kvar, men jag har köpt en ny. Kan jag skicka med den?

Om din nya laddare är en Apple originalladdare och korrekt för din enhet, så kan du absolut skicka den till oss. Vänligen notera att alla tillbehör måste vara Apple autentiska. Tredjeparts laddare/tillbehör eller icke pluggar som inte är anpassade för svenska uttag kommer att nekas. Vänligen kom ihåg att din laddare kan ha flera delar, nedan kan du se vilka delar som måste vara inkluderat: MacBook laddare: * En 45W / 60W / 85W /63W / 87W * En förlängningskabel. Kommer ej med nya Touchbar modeller, utan med USB kabel * En plugg (duckhead)iPad/iPhone laddare: * En Lightning till USB kabel
* En 5W/ 10W/ 12W USB laddare * Lightning till 3.5mm audio jack adapter (modell 7 och 7 Plus)Apple Watch laddare: * En 1m Magnetic Laddarkabel * En 5W USB Laddare

INBYTE

Hur går returfrakten till?

För telefoner och bärbara datorer mailar vi dig en kostnadsfri Postnord fraktsedel. Du returnera smidigt med samma paket som du fick den nya utrustningen i. För större grejer behöver du ev. hantera emballage och frakt själv. Vi kontaktar dig med vidare instruktioner.Du är ansvarig för paketet och dess innehåll samt paketering fram tills att den når vår serviceverkstad. Därför är det viktigt att du säkerställer att du emballerat ditt paket väl före du skickar iväg det, detta för att undvika skador via transport. Vi försäkrar dig upp till det motsvarande belopp som du fått på ditt prisförslag om paketet skulle bli förlorat eller skadat under transporten. Försäkringen är inkluderad och gäller endast väl emballerade paket.

INBYTE

När får jag betalt?

Normalt inom 10 dagar från att vi mottagit utrustningen.När produkten har anlänt till vår service ställer den sig i kö för en kontroll. Det kan ta upp till 5 arbetsdagar innan servicekontroll är slutförd, det beror på hur mycket våra Apple proffs nuvarande arbetsbelastning är och vart i kön din produkt hamnade. Oftast går det snabbare än så. När servicekontrollen blivit slutförd och produkten har blivit godkänd på testerna, så kommer utbetalning att ske genom att du fakturerar. Om våra Apple proffs har hittat något fel eller saknade tillbehör som vi inte blivit informerade om, så kommer du att bli kontaktad och ärendet kan då dröja ytterligare någon dag.

INBYTE

Hur får jag betalt

Efter kontrollerad och godkänd produkt kommer du bli ombedd att skicka en faktura till oss för din försäljning. Efter att fakturan har mottagit kommer den betalas inom 7 dagar.

INBYTE

Kommer jag att få det uppskattade värdet för min utrustning?

Om den är i det skick du har angett får du det uppskattade värdet utbetalt på ditt konto. Om den inte är i det skick du har angett får du ett nytt erbjudande från oss. Du kan antingen godta det nya erbjudandet och få beloppet utbetalt, eller tacka nej och få utrustningen tillbaka utan kostnad.

INBYTE

Kan jag avbryta inbytesprocessen och få tillbaka mina produkter?

Ja, när du byter in en produkt kommer du att vara juridiska ägaren av den tills utbetalning är gjord. Det betyder att du är fullt skyddad vad gäller ekonomiska svårigheter på vår sida. Produkten tillhör fortfarande dig, även om den är temporärt hos vår servicepartner. Med andra ord, potentiella fordringsägare kan ej kräva din produkts ägo. Detta är en av de starka punkter som garanterar din säkerhet under hela försäljningen.

Vi döljer inga kostnader

Permånad strävar efter transparens och tydlighet och vill inte dölja några kostnader. Du betalar när du har produkterna så enkelt är det.
Här kommer en breakdown:

Frakten? Den bjuder vi på.

 

Uppstartsavgift, Nej tack.

Många tar en administrationsavgift för att överhuvudtaget skapa ett avtal. Det gör inte vi och kommer aldrig att göra heller.

 

Avi-avgifter = 0kr vid autogiro.

Pappersfaktura kan variera mellan 50-90 kr per faktura beroende på bank. Vi samarbetar med flera finansiella partners för att möjliggöra kredit till så många företag som möjligt.

 

Månadspriset eller kvartalspriset

Inga konstigheter, du får första fakturan efter alla produkter är leverade, där efter faktureras du i förskott.

 

Försäkring – Valfri

Försäkringen är valfri, och priset för denna redovisas separat. Din försäkringen skyddar dig mot stöld & skada under avtalstiden med en låg självrisk drygt 1000kr (Varierar från 1000-2000kr beroende på bank och ev. produkt tänk drönare.)

Med försäkringen följer också gratis låne-enheter medan din utrustning repareras eller tills ersättningsenheten anländer, så att din verksamhet kan fortsätta utan större avbrott.

Priset då? Det är 5,5 % årligen av produktens värde.T.ex. en iPhone värd 10 000 x 5,5% = 46 kr/mån.

 

Räkneexempel:

Du beställer 2 Macbooks á 500kr/mån (ungefär 16 000kr) den 18 april och väljer att betala månadsvis. Dina produkter levereras den 19 april och ditt avtal kommer att starta 1 maj (11 dagar).