Bästsäljande Apple-produkter

Finansiering av Mac

Här på Permånad hittar du ett brett sortiment av Apple-datorer med möjlighet att byta MacBook när det är 12 eller mindre månader kvar av avtalstiden. Vi erbjuder även CTO – kundanpassade datorer för dig som har önskemål om till exempel extra lagringsutrymme. Vi lagerför normalt sett MacBook Pro med maximala specifikationer för snabba leveranser.

 

Att hyra telefoner till företaget

Telefoner används enormt ofta och slits mycket mer än exempelvis en iPad. Permånad erbjuder företag att hyra mobiltelefoner med möjlighet att byta telefon i förtid. Telefonerna täcks av allriskförsäkring så vid skada eller stöld finns en ny telefon snabbt på plats.

Fördelar med leasing

I stort sett alla företag är beroende av välfungerande IT idag. Behoven kan se annorlunda ut men det går att spara mycket pengar på att personalen har rätt utrustning med välfungerande rutiner för byte, service och support. IT-kostnaden är trots allt oftast under 2% av lönekostnaden i ett företag.

Med leasing får ni en fast månadskostnad och slipper binda kapital i IT-utrustning. Idag är räntorna så låga att merkostnaden är försumbar i jämförelse med den effektivitetsförbättring som uppnås. Som VD ska man inte heller bortse från att nöjda medarbetare stannar längre och är mer produktiva.

 

Snabba leveranser kostnadsfritt

Vårt fokus är att leverera din beställda utrustning snabbt. Därför jobbar vi aktivt med att hitta just din utrustning från rätt leverantör. Vi har avtal med tretton grossister med över 1 miljon produkter. Dessutom samarbetar vi med stora återförsäljare som Dustin, MacForum och MacSupport när vi behöver snabb leverans av lagervaror. Appledatorer med specialkonfiguration (så kallad CTO) beställer vi oftast direkt från Apple och du får leveransbesked direkt från Apple efter att du lagt din beställning. Våra kunder säger ofta att vi är snabbast i branschen