Vi erbjuder Apple-leasing för företag.

PerMånad erbjuder Apple-leasing på hela sortimentet av Mac, iPhone och iPad samt tillbehör. Ditt företag får en fast månadskostnad som motsvarar cirka 2% av lönekostnaden för personalen. Utrustningen har allriskförsäkring med snabb handläggning som gör att du oftast har en ny dator eller telefon inom 48 timmar om något händer.

Finansiering av Mac

Här på PerMånad hittar du ett brett sortiment av Apple-datorer men vi erbjuder även CTO – kundanpassade datorer för dig som har önskemål om till exempel extra lagringsutrymme. Vi lagerför normalt sett MacBook Pro med maximala specifikationer för snabba leveranser.

Att hyra telefoner till företaget

Telefoner används enormt ofta och slits mycket mer än exempelvis en iPad. PerMånad erbjuder företag att hyra mobiltelefoner med möjlighet att byta telefon efter 12 eller 24 månader. Telefonerna täcks av allriskförsäkring så vid skada eller stöld finns en ny telefon snabbt på plats.

Bästsäljande Apple-produkter

607 kr / mån

MacBook Pro 16-tum

MacBook Pro 16 tum

719 kr / mån

349 kr / mån

411 kr / mån

549 kr / mån

Mac mini

Mac mini

335 kr / mån

Mac Pro

Mac Pro

1 777 kr / mån

2 564 kr / mån

iPhone

iPhone XR

199 kr / mån

iPhone

iPhone 11

229 kr / mån

iPhone

iPhone SE

140 kr / mån

213 kr / mån

216 kr / mån

iPhone

iPhone 12

248 kr / mån

310 kr / mån

342 kr / mån

Tangentbord, mus och styrplatta

Magic Mouse 2 – Silver

24 kr / mån

21 kr / mån

Tangentbord, mus och styrplatta

Apple Magic Keyboard med numerisk del – svenskt

40 kr / mån

24 kr / mån

Kabel och adapter

USB-C till USB Adapter

kr / mån

Tangentbord, mus och styrplatta

Magic Keyboard – Svenska

30 kr / mån

Apple TV

Apple TV 4K

49 kr / mån

Fördelar med leasing

I stort sett alla företag är beroende av välfungerande IT idag. Behoven kan se annorlunda ut men det går att spara mycket pengar på att personalen har rätt utrustning med välfungerande rutiner för byte, service och support. IT-kostnaden är trots allt oftast under 2% av lönekostnaden i ett företag.

Med leasing får ni en fast månadskostnad och slipper binda kapital i IT-utrustning. Idag är räntorna så låga att merkostnaden är försumbar i jämförelse med den effektivitetsförbättring som uppnås. Som VD ska man inte heller bortse från att nöjda medarbetare stannar längre och är mer produktiva.

Snabba leveranser kostnadsfritt

Vårt fokus är att leverera din beställda utrustning snabbt. Därför jobbar vi aktivt med att hitta just din utrustning från rätt leverantör. Vi har avtal med tretton grossister med över 1 miljon produkter. Dessutom samarbetar vi med stora återförsäljare som Dustin, MacForum och MacSupport när vi behöver snabb leverans av lagervaror. Appledatorer med specialkonfiguration (så kallad CTO) beställer vi oftast direkt från Apple och du får leveransbesked direkt från Apple efter att du lagt din beställning. Våra kunder säger ofta att vi är snabbast i branschen.