Vi erbjuder Apple leasing för företag.

PerMånad erbjuder Apple leasing på hela sortimentet av Mac, iPhone och iPad samt tillbehör. Ditt företag får en fast månadskostnad som motsvarar cirka 2% av lönekostnaden för personalen. Utrustningen har allriskförsäkring med snabb handläggning som gör att du oftast har en ny dator eller telefon inom 48 timmar om något händer.

Apple Privatleasing

Om du söker efter Apple Privatleasing hänvisar vi till vår systersida Montly.

Finansiering av Mac

Här på PerMånad hittar du ett brett sortiment av Apple datorer men vi erbjuder även CTO – kundanpassade datorer för dig som har önskemål om till exempel extra lagringsutrymme. Vi lagerför normalt sett MacBook Pro med maximala specifikationer för snabba leveranser.

Att hyra telefoner till företaget

Telefoner används enormt ofta och slits mycket mer än exempelvis en iPad. PerMånad erbjuder företag att hyra mobiltelefoner med möjlighet att byta telefon efter 12 eller 24 månader. Telefonerna täcks av allriskförsäkring så vid skada eller stöld finns en ny telefon snabbt på plats.

Bästsäljande Apple produkter

Nyhet!

699 kr / mån

Nyhet!

399 kr / mån

359 kr / mån

249 kr / mån

iMac

iMac Pro

1 413 kr / mån

Kampanj

999 kr / mån

Nyhet!

560 kr / mån

347 kr / mån

iPhone

iPhone XS

317 kr / mån

NEW

349 kr / mån

NEW

319 kr / mån

iPhone

iPhone XR

235 kr / mån

iPhone

iPhone 8

146 kr / mån

NEW

iPhone

iPhone 11

229 kr / mån

Apple iPad

iPad Pro 12,9-tum

297 kr / mån

37 kr / mån

Apple iPad

iPad Pro 10,5-tum

186 kr / mån

Apple iPad

iPad Pro 11-tum

240 kr / mån

27 kr / mån

Apple iPad

iPad Air

156 kr / mån

53 kr / mån

Fördelar med leasing

I stort sett alla företag är beroende av välfungerande IT idag. Behoven kan se annorlunda ut men det går att spara mycket pengar på att personalen har rätt utrustning med välfungerande rutiner för byte, service och support. IT-kostnaden är trots allt oftast under 2% av lönekostnaden i ett företag.

Med leasing får ni en fast månadskostnad och slipper binda kapital i IT-utrustning. Idag är räntorna så låga att merkostnaden är försumbar i jämförelse med den effektivitetsförbättring som uppnås. Som VD ska man inte heller bortse från att nöjda medarbetare stannar längre och är mer produktiva.

Snabba leveranser kostnadsfritt

Vårt fokus är att leverera din beställa utrustning snabbt. Därför jobbar vi aktivt med att hitta just din utrustning från rätt leverantör. Vi har avtal med tretton grossister med över 1 miljon produkter. Dessutom samarbetar vi med stora återförsäljare som Dustin, MacForum och MacSupport när vi behöver snabb leverans av lagervaror. Appledatorer med specialkonfiguration (så kallad CTO) beställer vi oftast direkt från Apple och du får leveransbesked direkt från Apple efter att du lagt din beställning. Våra kunder säger ofta att vi är snabbast i branschen.