Vi erbjuder Apple leasing för företag.

PerMånad erbjuder Apple leasing på hela sortimentet av Mac, iPhone och iPad samt tillbehör. Ditt företag får en fast månadskostnad som motsvarar cirka 2% av lönekostnaden för personalen. Utrustningen har allriskförsäkring med snabb handläggning som gör att du oftast har en ny dator eller telefon inom 48 timmar om något händer.

Finansiering av Mac

I vår webbshop PerMånad hittar du ett brett sortiment av Apple datorer men vi erbjuder även CTO – kundanpassade datorer för dig som har önskemål om till exempel extra lagringsutrymme. Vi lagerför normalt sett MacBook Pro med maximala specifikationer för snabba leveranser.

Att hyra telefoner till företaget

Telefoner används enormt ofta och slits mycket mer än exempelvis en iPad. PerMånad erbjuder företag att hyra mobiltelefoner med möjlighet att byta telefon efter 12, 18 eller 24 månader. Telefonerna täcks av allriskförsäkring så vid skada eller stöld finns en ny telefon snabbt på plats.

Fördelar med leasing

I stort sett alla företag är beroende av välfungerande IT idag. Behoven kan se annorlunda ut men det går att spara mycket pengar på att personalen har rätt utrustning med välfungerande rutiner för byte, service och support. IT-kostnaden är ofta under 2% av lönekostnaden i ett företag.

Med leasing får ni en fast månadskostnad och slipper binda kapital i IT-utrustning. Idag är räntorna så låga att merkostnaden är försumbar i jämförelse med den effektivitetsförbättring som uppnås. Som VD ska man inte heller bortse från att nöjda medarbetare stannar längre och är mer produktiva.

Snabba leveranser kostnadsfritt

Vi levererar med UPS dagligen till företagskunder i Stockholm, Göteborg, Malmö & Helsingborg, Uppsala, Västerås och Örebro idag. Vårt lager finns i Norrköping och hanterar många order varje dag, vid order och signerat avtal före 11:00 når leveransen dig nästföljande dag.

Exempelpriser

Hyra iPhone

iPhone X

280 kr / mån

Hyra MacBook Pro 15-tum

MacBook Pro 15 tum med Touch Bar

679 kr / mån

Hyra Mac dator

MacBook Air

249 kr / mån

Hyra iPad

Apple AirPods

44 kr / mån
326 kr / mån

Hyra Mac dator

iMac Pro

1 386 kr / mån

Tangentbord

Magic Mouse 2

21 kr / mån

Hyra iMac

iMac 27 tum 5K

499 kr / mån
382 kr / mån
1 499 kr / mån
Rea!