Visar alla 2 resultat

RØDE

Mikrofoner och ljudutrustning från Røde

När man ser namnet Røde, med ett norskt/danskt ø, är det kanske enkelt att tro att Røde är ett skandinaviskt företag, men Rødes huvudkontor hittar man faktiskt inte någonstans i Skandinavien utan i Sydney, i Australien. Däremot finns det en skandinavisk koppling. Företaget grundades på 60-talet av Henry och Astrid Freedman, som kom från Stockholm med som emigrerat till Australien. Företaget hett ursprungligen Freedman Electronics men bytte senare namn till Røde för att just knyta an till grundarnas skandinaviska ursprung och för att ge företagets produkter en europeisk touch.

Røde tillverkar idag mikrofoner och andra ljudtekniska produkter som används till exempelvis ljudinspelningar, TV-produktioner och filminspelningar.

Leasa din Røde-produkt till ett lågt månadspris

Hos PerMånad kan du leasa de Røde-produkter du behöver till låga månadspriser. Nedan ser du vårt produktutbud men oftast har vi också möjlighet att ta in andra produkter, om du inte hittar det du söker.

Saknar du en produkt?

Kontakta oss via chatten så hjälper vi dig. Ofta kan vi lägga till den produkt du söker inom några minuter så din order blir komplett.

Kameratillbehör

Røde Videomikrofon Pro R

42 kr / mån

93 kr / mån