Fördelar med PerMånad

På PerMånad erbjuder vi datorer, telefoner, foto & video till låga priser. Du får en fast månadskostnad och slipper binda kapital i IT-utrustning. Alla produkter är nya med garanti och levereras fraktfritt – oftast dagen efter. Du får snabb och personlig kontakt med oss via chatten under dygnets vakna timmar. Vi har över 2 000 nöjda kunder över hela landet – testa oss du också!

Enkelt.

Signera avtalet med BankID i mobilen på sekunder. Enklare administration och överblick då alla inköp samlas under ett avtal och en faktura varje kvartal.

Ekonomiska fördelar.

Ingen kontantinsats, så du låser inte upp kapital i utrustning som ändå bara tappar i värde. Kostnaden är fullt avdragsgill i den takt som kostnaden uppstår. Du slipper göra avskrivningar på utrustningen.

Sveriges nöjdaste leasingkunder.

Läs vad våra kunder tycker om PerMånad. Vi är stolta över ett snittbetyg på 4.9 av 5 på Google och Facebook.

Läs kundrecensioner

Snabb leverans. Fraktfritt.

Oftast kan du börja jobba med din nya produkt redan nästa dag. Vi är unika i att vi jobbar med många leverantörer och beställer från den som kan garantera snabbast leverans. Alltid fraktfritt.

Köp loss billigt.

Du kan lösa avtalet för en kvartalshyra i slutet om inget annat avtalats, lämna tillbaka, eller byta till en helt ny produkt.

 

Bra för miljön.

Lägg inte gamla datorn eller telefonen på ett sopberg. Lämna tillbaka din gamla produkt så återvinner vi, eller lagar upp och hittar en ny ägare.

Besök vår Begagnat-sektion

Försäkrat mot skada & stöld.

Betydligt bättre villkor och lägre självrisk än en vanlig företagsförsäkring. Du får i de flesta fall en ny eller likvärdig produkt om olyckan är framme.

 

Försäkringsvillkor

Påverkar inte ditt kreditbetyg.

Vi tar ingen UC, så ditt kreditbetyg påverkas inte. Vi använder oss av Bisnode för kreditupplysningar.

Bytesmöjlighet.

Byt till en ny dator så ofta som varje år. Anpassa dina IT-verktyg efter situationen i företaget. Gäller enbart nya Mac-datorer.

Vi är med dig hela tiden.

Du får snabb och personlig kontakt med oss via chatten 09:00 – 20:00 vardagar (helger 12:00-18:00). Vi svarar i snitt inom 1 minut.

Ställ en fråga direkt

Vad våra kunder sägerLäs recensioner

Galet bra kundservice. Fått hjälp med både stora och små problem. Bra utbud och leveranstider dessutom 🙂

Lucas Englund / Filmare & fotograf

Snabba leveranser och bra kommunikation. Otroligt tillmötesgående och kunniga. Extremt bra service, helt enkelt. Rekommenderas verkligen!

Johan Winsborn / Pointed AB

Bemötandet och servicen i deras chattfunktion på hemsidan var fantastisk. De svarade snabbt och var behjälpliga kring alla mina frågor. Visste de inte själva svaret så hänvisades jag till den plats där jag kunde hitta svaren.

Kalle Hull / Projtools