Generell info

1000 kr självrisk*

Täcker skada, stöld och maskinskada*

Cirka 5 dagar handläggningstid*

Fungerar i hela norden*

Vi rekommenderar alla kunder att läsa igenom de exakta villkoren då det finns undantagsfall då självrisken är högre eller andra begränsningar Nordea finans försäkringsvillkor. Vid frågor maila: kundservice@nordeafinance.com

 

5 vanliga frågor

1. Kan jag använda en egen försäkring?
Ja, du kan använda en egen försäkring. Det behöver vara en giltig företagsförsäkring som täcker leasad egendom.Hemförsäkring fungerar inte. Har du frågor? Kontakta oss via chatten.

2. Hur mycket kostar försäkringen och ingår den i månadspriset?
Försäkringen kostar 5.5% av produktens värde per år. En produkt som kostar 10 000 kr kostar alltså 400 kr om året att försäkra. Försäkringen ingår inte i produktens månadspris utan redovisas separat i checkouten.

3. Hur går ett försäkringsärende till?
För att registrera ett försäkringsärende, följ dessa steg:
1. Logga in på Mina sidor
2. Gå till ”Produkter”
3. Hitta produkten genom att söka efter serienumret
4. Klicka på produkten
5. Välj ”Försäkring och låneutrustning”
6. Följ stegen i rutan som dyker upp

4. Vad täcker försäkringen?
Försäkringen täcker fysiska skador som till exempel tappskador, vätskeskador och liknande. Den täcker även stöld*. Läs mer i avsnittet om vad försäkringen inte täcker.

Försäkringen startas i samband med ditt avtal och är endast giltig så länge som ditt avtal är aktivt. Går produkten sönder eller blir stulen efter att avtalet avslutas står hyrestagaren för eventuell reparation eller ersättning.

Till sist täcker den även maskinskada som uppstår utanför tillverkarens egen garanti. Detta gör att du slipper köpa till förlängda garantier och sparar på så sätt pengar.

5. Vad täcker försäkringen INTE?
– Stöld ur bil om produkten inte ligger i ett låst utrymme inne i bilen så som ett handskfack.
– Stöld i samband med oaktsamhet.
– Förbrukningsmaterial. Tex förbrukat batteri.
– Stöld som inte sker i samband med inbrott har en självrisk på ett halvt prisbasbelopp

Läs mer i fullständiga villkoren eller maila kundservice@nordeafinance.com vid frågor.

Vi döljer inga kostnader

Permånad strävar efter transparens och tydlighet och vill inte dölja några kostnader. Du betalar när du har produkterna så enkelt är det.
Här kommer en breakdown:

Frakten? Den bjuder vi på.

 

Uppstartsavgift, Nej tack.

Många tar en administrationsavgift för att överhuvudtaget skapa ett avtal. Det gör inte vi och kommer aldrig att göra heller.

 

Avi-avgifter = 0kr vid autogiro.

Pappersfaktura kan variera mellan 50-90 kr per faktura beroende på bank. Vi samarbetar med flera finansiella partners för att möjliggöra kredit till så många företag som möjligt.

 

Månadspriset eller kvartalspriset

Inga konstigheter, du får första fakturan efter alla produkter är leverade, där efter faktureras du i förskott.

 

Försäkring – Valfri

Försäkringen är valfri, och priset för denna redovisas separat. Din försäkringen skyddar dig mot stöld & skada under avtalstiden med en låg självrisk drygt 1000kr (Varierar från 1000-2000kr beroende på bank och ev. produkt tänk drönare.)

Med försäkringen följer också gratis låne-enheter medan din utrustning repareras eller tills ersättningsenheten anländer, så att din verksamhet kan fortsätta utan större avbrott.

Priset då? Det är 5,5 % årligen av produktens värde.T.ex. en iPhone värd 10 000 x 5,5% = 46 kr/mån.

 

Räkneexempel:

Du beställer 2 Macbooks á 500kr/mån (ungefär 16 000kr) den 18 april och väljer att betala månadsvis. Dina produkter levereras den 19 april och ditt avtal kommer att starta 1 maj (11 dagar).