Dustin är landets största IT-återförsäljare och säljer för många miljarder om året. Ändå är det många småföretag som kommer till PerMånad för att hyra datorer, mobiltelefoner eller annat till kontoret.

Anledningen är oftast att vi är väldigt snabba och enkla att jobba med när det kommer till leasing. För dig som har nystartat bolag eller en mindre verksamhet kan det ibland krävs manuell granskning eller säkerhet för att kunna teckna ett leasingavtal och just det är vi vana att jobba med på PerMånad.

Om du tycker det går för långsamt eller att du inte får ett personligt bemötande från din nuvarande återförsäljare är du varmt välkommen att ge PerMånad en chans. Vi finns tillgängliga via vår kundchat nästan alltid och det är enkelt att lägga order. I vissa fall händer det faktiskt att vi väljer att beställa dina produkter från Dustin om det är bästa sättet att säkra en riktigt snabb leverans.

 

Kapitalsmart & Flexibelt

Du skaffar utrustningen du verkligen behöver - utan kontantinsats och värdeminskning. Uppgradera eller fortsätt som vanligt. Köp loss eller returnera efter ditt företags behov.

Personligt - om du vill.

Vi ger dig personliga råd om ditt företags teknikbehov. Du behöver aldrig oroa dig för långa telefonköer eller automatiska chatt-svar. Vi finns med dig hela vägen och hjälper dig gärna inför, under och efter genomfört avtal - om du vill.

Hållbart & modernt

När du är klar är det bara att skicka tillbaka utrustningen så återvinner eller lagar & fabriksåterställer vi den och hittar nya ägare. Hållbarhet är modernt - Cirkulär ekonomi är det nya svarta!

Chatta, mejla eller ring så hjälper vi dig. Kundservice mån-fre 09-17


Där du som företag eller entreprenör skaffar utrustning smartare.

Vi tror att världen blir bättre av fler entreprenörer som vågar göra sin grej och tänker annorlunda. Därför vill vi skapa det mest innovativa och hållbara sättet för företag att få tillgång till den utrustning de behöver.

Läs mer om vår vision

 

 © Copyright LeaseCloud AB. - All rights reserved -

Cookie Settings Beställning- & leveransvillkor Integritetspolicy

Din varukorg är tom

Men så behöver det inte vara, fyll den med teknik till ditt företag.

Utforska våra nyheter