Så här säger våra kunder om oss:

Galet bra kundservice. Fått hjälp med både stora och små problem. Bra utbud och leveranstider dessutom 🙂

Lucas Englund / Filmare & fotograf

Jag jobbar på ett litet företag i Malmö och vi hade en utredning om att leasa datorer istället för att införskaffa egna. Bemötandet och servicen i deras chattfunktion på hemsidan var fantastisk. De svarade snabbt och var behjälpliga kring alla mina frågor. Visste de inte själva svaret så hänvisades jag till den plats där jag kunde hitta svaren.

Stort tack till Edvin och Mats som var de jag hade kontakt med! Uppskattade verkligen ert trevliga bemötande och hjälpsamhet!

Kalle Hull / Projtools

Allt från första början har varit bra och man har fått bra information från start hur saker och ting kommer fungera. Alla som jag har pratat med hos er har varit väldigt hjälpsamma och tillmötesgående.

Dokumenten/avtalen har varit lätta att förstå och undrar man något har man snabbt fått svar från er. Kommer definitivt rekommendera er till mina kollegor i branschen. Keep up the good work!

Janne Christensson / GrafiskMedia Sthlm AB

Snabb leverans och hög service. Kan varmt rekommenderas för ditt nästa elektronik inköp. Borde dock finnas för privatpersoner med 🙂

G A

Har blivit väldigt överraskad av hur proffsigt allt fungerat, snabb respons och en tydlighet över det vanliga! Snabba leveranser och helt klart en perfekt partner i min värld!

Tobias Dahl / Rock Your Balls

Behövde en mobil akut i jobbet då min blivit stulen. Jag hörde av mig till kundtjänst och inom 2 timmar så hade jag en ny mobil levererad till mitt hem! Stor tummen upp till Per Månad! 🙂

Malin / Stockholm

Snabba leveranser och bra kommunikation. Otroligt tillmötesgående och kunniga. Extremt bra service, helt enkelt. Rekommenderas verkligen!

Johan Winsborn / Pointed AB

Fler än 500 företag litar på PerMånad. Här är ett axplock av våra kunder:

Ett urval av våra recensioner på Facebook:

Tillbaka till framsidan