PerMånad omdömen

Teamet på PerMånad har från start fokuserat på bra kundrelationer och snabba svar. Vår chatfunktion är aktiv dygnet runt och vi svarar i snitt på 31 sekunder – snabbare på dagtid. Nöjda kunder är grunden för att vi ska lyckas – varje vecka följer vi upp åsikter och kommenterar från kunder och besökare för att trimma våra rutiner.

Om du inte är 100% nöjd med hur PerMånad har fungerat för dig så ska du kontakta vår VD Martin Björnström – han svarar på alla mail och är väldigt angelägen om att hitta lösningar på problem. Martin finns oftast aktiv i vår kundchat men du kan även maila honom på martin.bjornstrom@leasecloud.com.

Lämna en recension du också!

Galet bra kundservice. Fått hjälp med både stora och små problem. Bra utbud och leveranstider dessutom 🙂

Lucas Englund / Filmare & fotograf

Snabba leveranser och bra kommunikation. Otroligt tillmötesgående och kunniga. Extremt bra service, helt enkelt. Rekommenderas verkligen!

Johan Winsborn / Pointed AB

Bemötandet och servicen i deras chattfunktion på hemsidan var fantastisk. De svarade snabbt och var behjälpliga kring alla mina frågor. Visste de inte själva svaret så hänvisades jag till den plats där jag kunde hitta svaren.

Kalle Hull / Projtools

Vi hade en deadline på vårt företag och hade en paniksituation med kraschad dator. 1 timme EFTER stängning (och inför långhelg) hjälpte PerMånad mig att införskaffa en dator. Otroligt dedikerade och serviceinriktade! Hela processen tog sammanlagt 2 timmar från första samtal till upphämtning av dator. Strålande!

Baker Karim / Filmregissör & producent

Snabb leverans och hög service. Kan varmt rekommenderas för ditt nästa elektronik inköp. Borde dock finnas för privatpersoner med 🙂

G A

Allt från första början har varit bra och man har fått bra information från start hur saker och ting kommer fungera. Alla som jag har pratat med hos er har varit väldigt hjälpsamma och tillmötesgående.

Dokumenten/avtalen har varit lätta att förstå och undrar man något har man snabbt fått svar från er. Kommer definitivt rekommendera er till mina kollegor i branschen. Keep up the good work!

Janne Christensson / GrafiskMedia Sthlm AB

Har blivit väldigt överraskad av hur proffsigt allt fungerat, snabb respons och en tydlighet över det vanliga! Snabba leveranser och helt klart en perfekt partner i min värld!

Tobias Dahl / Rock Your Balls

Behövde en mobil akut i jobbet då min blivit stulen. Jag hörde av mig till kundtjänst och inom 2 timmar så hade jag en ny mobil levererad till mitt hem! Stor tummen upp till Per Månad! 🙂

Malin / Stockholm

Helt fantastisk hjälp, service och support. Kan varmt rekommendera er till andra kunder. Överraskande bra engagemang!

Ola Dyrhill / Ola Dyrhill Foto & Film AB

Fler än 2000 företag litar på PerMånad. Här är ett axplock av våra kunder: