Söker du efter avbetalning för företag? Investeringar i utrustning och kontor kan bli omfattande vid nystart eller expansion. När vi på LeaseCloud startade vår egen verksamhet 2017 togs investeringar på över 250 000 kr bara för datorer och övrig IT utrustning samt möbler till sex personer.

Vi valde att inte använda vårt startkapital till detta utan betalar en fast månadskostnad inklusive försäkring på utrustningen. I takt med att vi anställt fler personer och uppgraderat kontoret har vi gjort tillägg till det befintliga leasingavtalet. När en av våra utvecklare tappade sin MacBook Pro 15 tum i golvet så skärmen sprack tog försäkringsbolaget kostnaden för att byta skärm – en besparing på cirka 9 000 kr exkl moms. Istället för avbetalning ska företag välja leasing:

  • Fördelen med att använda leasing är att det går fort, det är enkelt och du behöver inte kontakta banken med säkerheter etc.
  • Det är den leasade utrustningen som utgör säkerheten för finansieringen.
  • Leasingtiden går att välja – vanligast är 36 månader men för exempelvis mobiltelefoner är 24 månader vanligare.
  • Du får dra av hela kostnaden för leasingavgiften och även hela momsen på fakturan.
  • Leasingkostnaden påverkar endast resultaträkningen eftersom utrustningen inte tas upp som tillgång i balansräkningen. Du kan helt bortse från inventering och avskrivningar av utrustningen. Mindre besvär och revisionskostnader för dig.
  • Det är enkelt att budgetera och planera likviditeten för månadskostnaden är fast under hela avtalstiden.

 

Nu har vi gjort det enkelt för dig att beställa datorer, telefoner och allt annat du behöver till företaget. Här på PerMånad ser du månadspriserna tydligt, du kan specialbygga datorer efter egna önskemål och enkelt signera leasingavtalet med BankID. Din utrustning levereras oftast dagen efter beställningen – fraktfritt.

På PerMånad erbjuder månadsbetalning för aktiebolag, enskilda firmor och handelsbolag. Även nystartade företag & startups är välkomna. Tyvärr kan vi inte hjälpa privatpersoner eller Ideella föreningar idag men vi jobbar på en lösning för detta.

Beställ på PerMånad nu