Den nya Apple Watch Series 3 GPS + Cellular kommer nu med sin egen mobiluppkoppling vilket ger helt nya möjligheter att bara använda klockan och lämna din iPhone hemma. Nu när det är möjligt att bara använda sig av mobilnätet på din Apple Watch kan du använda den precis som vanligt även fast du inte har din telefon med dig. Du kan alltså Skicka meddelanden, ringa och ta emot samtal, få notiser från din appar samt mycket mer. Du kommer även kunna att streama musik trådlöst från din Apple Watch till dina AirPods utan att behöva ha telefonen med dig. Perfekt om du är ute på en springtur. Klockan använder sig av ett eSIM-kort och har stöd för både LTE och UMTS. Allt detta och den har endast blivit två pappersark tjockare i storleken. Klockan har samma telefonnummer som iPhone så du behöver inte ge familj, vänner och kollegor ett nytt nummer.

 

https://youtu.be/jUvD80mNKBM

 

 

Kapitalsmart & Flexibelt

Du skaffar utrustningen du verkligen behöver - utan kontantinsats och värdeminskning. Uppgradera eller fortsätt som vanligt. Köp loss eller returnera efter ditt företags behov.

Personligt - om du vill.

Vi ger dig personliga råd om ditt företags teknikbehov. Du behöver aldrig oroa dig för långa telefonköer eller automatiska chatt-svar. Vi finns med dig hela vägen och hjälper dig gärna inför, under och efter genomfört avtal - om du vill.

Hållbart & modernt

När du är klar är det bara att skicka tillbaka utrustningen så återvinner eller lagar & fabriksåterställer vi den och hittar nya ägare. Hållbarhet är modernt - Cirkulär ekonomi är det nya svarta!

Chatta, mejla eller ring så hjälper vi dig. Kundservice mån-fre 09-17


Där du som företag eller entreprenör skaffar utrustning smartare.

Vi tror att världen blir bättre av fler entreprenörer som vågar göra sin grej och tänker annorlunda. Därför vill vi skapa det mest innovativa och hållbara sättet för företag att få tillgång till den utrustning de behöver.

Läs mer om vår vision

 

 © Copyright LeaseCloud AB. - All rights reserved -

Cookie Settings Beställning- & leveransvillkor Integritetspolicy

Din varukorg är tom

Men så behöver det inte vara, fyll den med teknik till ditt företag.

Utforska våra nyheter