Apple lanserade idag uppdaterade MacBook Pro 2018 med snabbare 6-kärnors Intel i7 och i9 processorer samt möjligheten att välja 32GB internminne – något som verkligen efterfrågats av kunder.

Vi får in våra första MacBook Pro 15 tum med i9 processor redan nästa vecka så passa på att lägga order omedelbart för snabb leverans.

Priset startar på 679kr/mån exkl moms och den mest populära konfigurationen tror vi blir med 6-kärnors Intel i9 processor, 32GB RAM och 1TB SSD vilket hamnar på 1082kr/mån eller cirka en fakturerad arbetstimme per månad.

Intel säger att dom nya Intel Core processorerna är upp till 70% snabbare för 15 tums MacBook Pro och upp till 100% snabbare för 13 tum. Tangentbordet är förbättrat och tystare än tidigare. Bildskärmen stödjer TrueTone precis som iPhone och iPad. Grafikkortet är numera 4GB som standard på 15 tum och 128MB på 13 tum.

Konfigurera nya MacBook Pro 2018 15 tum här

Beställ Blackmagic eGPU med 8GB Radeon 580 grafikkort här

Kapitalsmart & Flexibelt

Du skaffar utrustningen du verkligen behöver - utan kontantinsats och värdeminskning. Uppgradera eller fortsätt som vanligt. Köp loss eller returnera efter ditt företags behov.

Personligt - om du vill.

Vi ger dig personliga råd om ditt företags teknikbehov. Du behöver aldrig oroa dig för långa telefonköer eller automatiska chatt-svar. Vi finns med dig hela vägen och hjälper dig gärna inför, under och efter genomfört avtal - om du vill.

Hållbart & modernt

När du är klar är det bara att skicka tillbaka utrustningen så återvinner eller lagar & fabriksåterställer vi den och hittar nya ägare. Hållbarhet är modernt - Cirkulär ekonomi är det nya svarta!

Chatta, mejla eller ring så hjälper vi dig. Kundservice mån-fre 09-17


Där du som företag eller entreprenör skaffar utrustning smartare.

Vi tror att världen blir bättre av fler entreprenörer som vågar göra sin grej och tänker annorlunda. Därför vill vi skapa det mest innovativa och hållbara sättet för företag att få tillgång till den utrustning de behöver.

Läs mer om vår vision

 

 © Copyright LeaseCloud AB. - All rights reserved -

Cookie Settings Beställning- & leveransvillkor Integritetspolicy

Din varukorg är tom

Men så behöver det inte vara, fyll den med teknik till ditt företag.

Utforska våra nyheter