Apple lanserade idag uppdaterade MacBook Pro 2018 med snabbare 6-kärnors Intel i7 och i9 processorer samt möjligheten att välja 32GB internminne – något som verkligen efterfrågats av kunder.

Vi får in våra första MacBook Pro 15 tum med i9 processor redan nästa vecka så passa på att lägga order omedelbart för snabb leverans.

Priset startar på 679kr/mån exkl moms och den mest populära konfigurationen tror vi blir med 6-kärnors Intel i9 processor, 32GB RAM och 1TB SSD vilket hamnar på 1082kr/mån eller cirka en fakturerad arbetstimme per månad.

Intel säger att dom nya Intel Core processorerna är upp till 70% snabbare för 15 tums MacBook Pro och upp till 100% snabbare för 13 tum. Tangentbordet är förbättrat och tystare än tidigare. Bildskärmen stödjer TrueTone precis som iPhone och iPad. Grafikkortet är numera 4GB som standard på 15 tum och 128MB på 13 tum.

Konfigurera nya MacBook Pro 2018 15 tum här

Beställ Blackmagic eGPU med 8GB Radeon 580 grafikkort här

Vi döljer inga kostnader

Permånad strävar efter transparens och tydlighet och vill inte dölja några kostnader. Du betalar när du har produkterna så enkelt är det.
Här kommer en breakdown:

Frakten? Den bjuder vi på.

 

Uppstartsavgift, Nej tack.

Många tar en administrationsavgift för att överhuvudtaget skapa ett avtal. Det gör inte vi och kommer aldrig att göra heller.

 

Avi-avgifter = 0kr vid autogiro.

Pappersfaktura kan variera mellan 50-90 kr per faktura beroende på bank. Vi samarbetar med flera finansiella partners för att möjliggöra kredit till så många företag som möjligt.

 

Månadspriset eller kvartalspriset

Inga konstigheter, du får första fakturan efter alla produkter är leverade, där efter faktureras du i förskott.

 

Försäkring – Valfri

Försäkringen är valfri, och priset för denna redovisas separat. Din försäkringen skyddar dig mot stöld & skada under avtalstiden med en låg självrisk drygt 1000kr (Varierar från 1000-2000kr beroende på bank och ev. produkt tänk drönare.)

Med försäkringen följer också gratis låne-enheter medan din utrustning repareras eller tills ersättningsenheten anländer, så att din verksamhet kan fortsätta utan större avbrott.

Priset då? Det är 5,5 % årligen av produktens värde.T.ex. en iPhone värd 10 000 x 5,5% = 46 kr/mån.

 

Räkneexempel:

Du beställer 2 Macbooks á 500kr/mån (ungefär 16 000kr) den 18 april och väljer att betala månadsvis. Dina produkter levereras den 19 april och ditt avtal kommer att starta 1 maj (11 dagar).