Dagens Industri skriver om PerMånad i dagens bilaga av Dagens Industri Startup.

”Vi ser stor efterfrågan på främst Apple datorer och mobiltelefoner från startups” säger Edvin Andersson på PerMånad.

Han fortsätter: ”Det är kul att följa små företag som växer – ofta börjar relationen med enkla frågor via vår chat och en första order. I takt med att företaget växer ökar behoven och vi följer med på resan. Ett av företagen vi jobbar med hade två anställda för ett år sedan och idag är dom 21 personer”.

Mats Björnström berättar: ”Utmaningen för nystartade företag är att dom saknar bokslut. Vissa bolag har tagit in kapital men saknar riktiga siffror vilket gör det svårt att få vettiga krediter. Vi jobbar då tillsammans med företaget och lyckas nästan alltid sätta upp en kredit eller ett ramavtal vilket gör det enkelt att beställa ny utrustning i takt med att företaget växer och behoven förändras”.

PerMånad är med och supportar startups över hela landet och ger alltid snabba svar via vår kundchat. Testa oss ni också!

Läs mer: PerMånad i Dagens Industri

Kapitalsmart & Flexibelt

Du skaffar utrustningen du verkligen behöver - utan kontantinsats och värdeminskning. Uppgradera eller fortsätt som vanligt. Köp loss eller returnera efter ditt företags behov.

Personligt - om du vill.

Vi ger dig personliga råd om ditt företags teknikbehov. Du behöver aldrig oroa dig för långa telefonköer eller automatiska chatt-svar. Vi finns med dig hela vägen och hjälper dig gärna inför, under och efter genomfört avtal - om du vill.

Hållbart & modernt

När du är klar är det bara att skicka tillbaka utrustningen så återvinner eller lagar & fabriksåterställer vi den och hittar nya ägare. Hållbarhet är modernt - Cirkulär ekonomi är det nya svarta!

Chatta, mejla eller ring så hjälper vi dig. Kundservice mån-fre 09-17


Där du som företag eller entreprenör skaffar utrustning smartare.

Vi tror att världen blir bättre av fler entreprenörer som vågar göra sin grej och tänker annorlunda. Därför vill vi skapa det mest innovativa och hållbara sättet för företag att få tillgång till den utrustning de behöver.

Läs mer om vår vision

 

 © Copyright LeaseCloud AB. - All rights reserved -

Cookie Settings Beställning- & leveransvillkor Integritetspolicy

Din varukorg är tom

Men så behöver det inte vara, fyll den med teknik till ditt företag.

Utforska våra nyheter