Dagens Industri skriver om PerMånad i dagens bilaga av Dagens Industri Startup.

”Vi ser stor efterfrågan på främst Apple datorer och mobiltelefoner från startups” säger Edvin Andersson på PerMånad.

Han fortsätter: ”Det är kul att följa små företag som växer – ofta börjar relationen med enkla frågor via vår chat och en första order. I takt med att företaget växer ökar behoven och vi följer med på resan. Ett av företagen vi jobbar med hade två anställda för ett år sedan och idag är dom 21 personer”.

Mats Björnström berättar: ”Utmaningen för nystartade företag är att dom saknar bokslut. Vissa bolag har tagit in kapital men saknar riktiga siffror vilket gör det svårt att få vettiga krediter. Vi jobbar då tillsammans med företaget och lyckas nästan alltid sätta upp en kredit eller ett ramavtal vilket gör det enkelt att beställa ny utrustning i takt med att företaget växer och behoven förändras”.

PerMånad är med och supportar startups över hela landet och ger alltid snabba svar via vår kundchat. Testa oss ni också!

Läs mer: PerMånad i Dagens Industri

Vi döljer inga kostnader

Permånad strävar efter transparens och tydlighet och vill inte dölja några kostnader. Du betalar när du har produkterna så enkelt är det.
Här kommer en breakdown:

Frakten? Den bjuder vi på.

 

Uppstartsavgift, Nej tack.

Många tar en administrationsavgift för att överhuvudtaget skapa ett avtal. Det gör inte vi och kommer aldrig att göra heller.

 

Avi-avgifter = 0kr vid autogiro.

Pappersfaktura kan variera mellan 50-90 kr per faktura beroende på bank. Vi samarbetar med flera finansiella partners för att möjliggöra kredit till så många företag som möjligt.

 

Månadspriset eller kvartalspriset

Inga konstigheter, du får första fakturan efter alla produkter är leverade, där efter faktureras du i förskott.

 

Försäkring – Valfri

Försäkringen är valfri, och priset för denna redovisas separat. Din försäkringen skyddar dig mot stöld & skada under avtalstiden med en låg självrisk drygt 1000kr (Varierar från 1000-2000kr beroende på bank och ev. produkt tänk drönare.)

Med försäkringen följer också gratis låne-enheter medan din utrustning repareras eller tills ersättningsenheten anländer, så att din verksamhet kan fortsätta utan större avbrott.

Priset då? Det är 5,5 % årligen av produktens värde.T.ex. en iPhone värd 10 000 x 5,5% = 46 kr/mån.

 

Räkneexempel:

Du beställer 2 Macbooks á 500kr/mån (ungefär 16 000kr) den 18 april och väljer att betala månadsvis. Dina produkter levereras den 19 april och ditt avtal kommer att starta 1 maj (11 dagar).