Endast för proffs
Apple har äntligen lanserat iMac Pro som är en riktig värsting – på många sätt. Det är den snabbaste Mac som någonsin tillverkats med god marginal och också den dyraste Mac som sålts. Det är en ren proffsmaskin för användare som kan räkna hem snabbare arbetsprocesser där tid är pengar.

iMac Pro betalar sig själv på nolltid
Det gör iMac Pro idealisk för hyra. För runt 1,5 debiterad arbetstimme per månad så är maskinen betald och för många proffsanvändare kan denna dator snabba upp processerna mycket mer än så. Den betalar sig själv så att säga!

200-300% ökade prestanda
Faktisk prestandaökning verkar vara 200-300% enligt följande test – helt overkliga siffror: http://bgr.com/2017/12/12/imac-pro-review-performance-amazing-speed/

Se också nedanstående filmklipp:

 

Bygg din egen iMac Pro
PerMånad erbjuder dig att själv konfigurera din iMac Pro – vi beställer datorn från Apple helt enligt dina specifikationer med leverans direkt till din dörr. Om du önskar en specialkonfiguration kontaktar du oss via chatten nere till höger på denna sida!

Här hittar du iMac Pro från PerMånad: https://www.permanad.se/produkt/imac-pro/

Kapitalsmart & Flexibelt

Du skaffar utrustningen du verkligen behöver - utan kontantinsats och värdeminskning. Uppgradera eller fortsätt som vanligt. Köp loss eller returnera efter ditt företags behov.

Personligt - om du vill.

Vi ger dig personliga råd om ditt företags teknikbehov. Du behöver aldrig oroa dig för långa telefonköer eller automatiska chatt-svar. Vi finns med dig hela vägen och hjälper dig gärna inför, under och efter genomfört avtal - om du vill.

Hållbart & modernt

När du är klar är det bara att skicka tillbaka utrustningen så återvinner eller lagar & fabriksåterställer vi den och hittar nya ägare. Hållbarhet är modernt - Cirkulär ekonomi är det nya svarta!

Chatta, mejla eller ring så hjälper vi dig. Kundservice mån-fre 09-17


Där du som företag eller entreprenör skaffar utrustning smartare.

Vi tror att världen blir bättre av fler entreprenörer som vågar göra sin grej och tänker annorlunda. Därför vill vi skapa det mest innovativa och hållbara sättet för företag att få tillgång till den utrustning de behöver.

Läs mer om vår vision

 

 © Copyright LeaseCloud AB. - All rights reserved -

Cookie Settings Beställning- & leveransvillkor Integritetspolicy

Din varukorg är tom

Men så behöver det inte vara, fyll den med teknik till ditt företag.

Utforska våra nyheter