Apple lanserade idag den beryktade 16-tums MacBook Pro med en större skärm och smalare ramar, ett nytt Magic tangentbord med en saxmekanism och fysisk Esc-nyckel, upp till 64 GB RAM, upp till 8 TB SSD-lagring, AMD Radeon Pro 5000M-grafik alternativ, uppgraderade högtalare och mikrofoner och mer.

  • Här är några andra saker att veta om den nya 16-tums MacBook Pro:
  • Förutom en saxmekanismtangentbord med en fysisk Esc-nyckel, är en annan efterfrågad funktion som Apple återinfört en invers-T-piltangentlayout, som senast användes på 15-tums MacBook Pro 2015.
  • Skärmens ljusstyrka verkar förbli oförändrad, med samma ljusstyrka på upp till 500 nits som 15-tums MacBook Pro.
  • Till skillnad från iPhone 11, som har 802.11ax (Wi-Fi 6), behåller 16-tums MacBook Pro 802.11ac för trådlöst nätverk.
  • Den framåtvända webbkamera förblir 720p.
  • En 96W-laddare med högre effekt ingår i lådan och säljs separat för $ 79. Det är upp från 87W för 15-tums MacBook Pro.
  • AppleCare + behåller samma pris som 15-tums MacBook Pro.
  • Som noterats av Daring Fireball’s John Gruber finns det cirka 0,5 mm mer utrymme mellan tangenterna. Han noterar också att pekfältet har flyttats något längre ovanför den övre tangentraden för att undvika oavsiktliga beröring.
  • Med tanke på det nya tangentbordet för saxmekanismer, konstaterar TechCrunchs Matthew Panzarino, överraskande, att 16-tums MacBook Pro inte ingår i Apples reparationsprogram för Mac med fjärils tangentbord. Förhoppningsvis betyder det att Apple är övertygad om att tangentbordet verkligen är mer pålitligt.

Den nya 16-tums MacBook Pro går att beställa nu för 719kr PerMånad® och levereras inom ett par veckor:

https://www.permanad.se/produkt/macbook-pro-16-tum/

Kapitalsmart & Flexibelt

Du skaffar utrustningen du verkligen behöver - utan kontantinsats och värdeminskning. Uppgradera eller fortsätt som vanligt. Köp loss eller returnera efter ditt företags behov.

Personligt - om du vill.

Vi ger dig personliga råd om ditt företags teknikbehov. Du behöver aldrig oroa dig för långa telefonköer eller automatiska chatt-svar. Vi finns med dig hela vägen och hjälper dig gärna inför, under och efter genomfört avtal - om du vill.

Hållbart & modernt

När du är klar är det bara att skicka tillbaka utrustningen så återvinner eller lagar & fabriksåterställer vi den och hittar nya ägare. Hållbarhet är modernt - Cirkulär ekonomi är det nya svarta!

Chatta, mejla eller ring så hjälper vi dig. Kundservice mån-fre 09-17


Där du som företag eller entreprenör skaffar utrustning smartare.

Vi tror att världen blir bättre av fler entreprenörer som vågar göra sin grej och tänker annorlunda. Därför vill vi skapa det mest innovativa och hållbara sättet för företag att få tillgång till den utrustning de behöver.

Läs mer om vår vision

 

 © Copyright LeaseCloud AB. - All rights reserved -

Cookie Settings Beställning- & leveransvillkor Integritetspolicy

Din varukorg är tom

Men så behöver det inte vara, fyll den med teknik till ditt företag.

Utforska våra nyheter