Nu har vi Google Pixel telefonerna i lager – både vanliga Pixel och Pixel XL med extra stor skärm. Telefonerna levereras operatörsfria från 333 kr/mån med 24 månaders bindningstid. Vi är först i Sverige med att erbjuda telefonerna till månadskostnad.

Kameran är en av de bästa mobilkamerorna som någonsin skådats på en smartphone och tillsammans med den högupplösta skärmen får dina bilder fantastiskt liv.

Två års svensk garanti och dom är försäkrade med allriskförsäkring från Montly när du tecknar avtal. Telefonerna levereras med en svensk strömadapter.

Swedroid ger betyget 9/10 och följande omdöme: ”Oavsett prislappen så kan vi när vi sammanfattar Google Pixel som helhet inte göra annat än att konstatera att det här som helhet är den bästa Androidtelefonen vi någonsin har testat.” Läs testet här: http://www.swedroid.se/recensioner/telefoner/vi-testar-google-pixel/

Tidningen M3 ger betyget 9/10 och ”Rekommenderat köp” med rubriken ”Googles flaggskeppsmodell”: http://m3.idg.se/2.1022/1.667795/test-google-pixel

Beställ din Google Pixel här:
https://www.permanad.se/produkt-kategori/google-pixel/

Läs mer om Google Pixel telefonerna här:
https://madeby.google.com/phone/