LeaseCloud-teamet presenterar PerMånad – en sida med leasingerbjudanden för småföretag. Vi har försökt göra det så enkelt och överskådligt som möjligt att beställa nya arbetsverktyg till ditt företag: telefoner, datorer och kontorsprodukter. Vi har eget lager och levererar med UPS Express utan extra kostnad.

Leasingavtalet tecknar du smidigt i mobilen med mobilt BankID eller på din dator med BankID – inga krångliga pappersavtal som behöver postas i original.

Nere i högra hörnet på sidorna hittar du en grön knapp där du kan chatta direkt med LeaseCloud-teamet. Saknar du produkter på PerMånad – skicka ett meddelande så kommer vi försöka prioritera det i våra uppdateringar.

Om du vill nå oss på telefon finns vi på 08-446 881 00 i Stockholm och 031-308 90 00 i Göteborg.

Vi döljer inga kostnader

Permånad strävar efter transparens och tydlighet och vill inte dölja några kostnader. Du betalar när du har produkterna så enkelt är det.
Här kommer en breakdown:

Frakten? Den bjuder vi på.

 

Uppstartsavgift, Nej tack.

Många tar en administrationsavgift för att överhuvudtaget skapa ett avtal. Det gör inte vi och kommer aldrig att göra heller.

 

Avi-avgifter = 0kr vid autogiro.

Pappersfaktura kan variera mellan 50-90 kr per faktura beroende på bank. Vi samarbetar med flera finansiella partners för att möjliggöra kredit till så många företag som möjligt.

 

Månadspriset eller kvartalspriset

Inga konstigheter, du får första fakturan efter alla produkter är leverade, där efter faktureras du i förskott.

 

Försäkring – Valfri

Försäkringen är valfri, och priset för denna redovisas separat. Din försäkringen skyddar dig mot stöld & skada under avtalstiden med en låg självrisk drygt 1000kr (Varierar från 1000-2000kr beroende på bank och ev. produkt tänk drönare.)

Med försäkringen följer också gratis låne-enheter medan din utrustning repareras eller tills ersättningsenheten anländer, så att din verksamhet kan fortsätta utan större avbrott.

Priset då? Det är 5,5 % årligen av produktens värde.T.ex. en iPhone värd 10 000 x 5,5% = 46 kr/mån.

 

Räkneexempel:

Du beställer 2 Macbooks á 500kr/mån (ungefär 16 000kr) den 18 april och väljer att betala månadsvis. Dina produkter levereras den 19 april och ditt avtal kommer att starta 1 maj (11 dagar).