Vårt samarbete med Grenke Leasing

När du beställer utrustning från PerMånad.se så tecknas ett hyresavtal med Grenke Leasing som står för finansieringen. Det är ett tyskt finansbolag som finns över hela världen och som fokuserar på IT-utrustning och småföretag. Grenke bildades i slutet på 1970-talet och är börsnoterat på tyska börsen.

Vi har nära kontakt med Grenke och tecknar flera avtal om dagen vilket gör att vi får snabba svar på frågor och har hög prioritet på ärenden.

Grenke erbjuder en bra allriskförsäkring och bra villkor med låga hyrespriser – vilket du säkert ser på priserna i denna shop.

Läs mer om Grenke på Wikipedia
Läs mer på Grenkes hemsida

Kapitalsmart & Flexibelt

Du skaffar utrustningen du verkligen behöver - utan kontantinsats och värdeminskning. Uppgradera eller fortsätt som vanligt. Köp loss eller returnera efter ditt företags behov.

Personligt - om du vill.

Vi ger dig personliga råd om ditt företags teknikbehov. Du behöver aldrig oroa dig för långa telefonköer eller automatiska chatt-svar. Vi finns med dig hela vägen och hjälper dig gärna inför, under och efter genomfört avtal - om du vill.

Hållbart & modernt

När du är klar är det bara att skicka tillbaka utrustningen så återvinner eller lagar & fabriksåterställer vi den och hittar nya ägare. Hållbarhet är modernt - Cirkulär ekonomi är det nya svarta!

Chatta, mejla eller ring så hjälper vi dig. Kundservice mån-fre 09-17


Där du som företag eller entreprenör skaffar utrustning smartare.

Vi tror att världen blir bättre av fler entreprenörer som vågar göra sin grej och tänker annorlunda. Därför vill vi skapa det mest innovativa och hållbara sättet för företag att få tillgång till den utrustning de behöver.

Läs mer om vår vision

 

 © Copyright LeaseCloud AB. - All rights reserved -

Cookie Settings Beställning- & leveransvillkor Integritetspolicy

Din varukorg är tom

Men så behöver det inte vara, fyll den med teknik till ditt företag.

Utforska våra nyheter