Egenfirma.se var landets främsta forum för småföretagare. Sidan hjälpte tiotusentals småföretagare att komma igång med egen verksamhet.

Varje månad väljer tusentals människor att starta eget företag – ofta enskild firma men i många fall aktiebolag. Det finns en hel del frågor kring nystart och där fanns egenfirma.se tillgänglig med över 100 000 inlägg i Googles sökresultat.

Sidan startades av Fabian Fridholm som själv är mycket framgångsrik entreprenör. Senare såldes sidan till Martin Björnström som drev vidare forumet i ett par år. I takt med att Facebook grupper ökat i popularitet så dog aktiviteten långsamt ut och till sist arkiverades sidan för gott.

Sidan du besöker just nu heter PerMånad och är en sida för just småföretagare som behöver ny utrustning. Här kan du hitta datorer, telefoner och mycket annat till låga månadspriser. Teamet som driver sidan älskar att jobba med företagare – testa gärna chatta med oss!

Kapitalsmart & Flexibelt

Du skaffar utrustningen du verkligen behöver - utan kontantinsats och värdeminskning. Uppgradera eller fortsätt som vanligt. Köp loss eller returnera efter ditt företags behov.

Personligt - om du vill.

Vi ger dig personliga råd om ditt företags teknikbehov. Du behöver aldrig oroa dig för långa telefonköer eller automatiska chatt-svar. Vi finns med dig hela vägen och hjälper dig gärna inför, under och efter genomfört avtal - om du vill.

Hållbart & modernt

När du är klar är det bara att skicka tillbaka utrustningen så återvinner eller lagar & fabriksåterställer vi den och hittar nya ägare. Hållbarhet är modernt - Cirkulär ekonomi är det nya svarta!

Chatta, mejla eller ring så hjälper vi dig. Kundservice mån-fre 09-17


Där du som företag eller entreprenör skaffar utrustning smartare.

Vi tror att världen blir bättre av fler entreprenörer som vågar göra sin grej och tänker annorlunda. Därför vill vi skapa det mest innovativa och hållbara sättet för företag att få tillgång till den utrustning de behöver.

Läs mer om vår vision

 

 © Copyright LeaseCloud AB. - All rights reserved -

Cookie Settings Beställning- & leveransvillkor Integritetspolicy

Din varukorg är tom

Men så behöver det inte vara, fyll den med teknik till ditt företag.

Utforska våra nyheter