Idag hälsar vi Freddie Jansson välkommen till PerMånad teamet.

Freddie kommer senast från Bliwa livförsäkringar där han var skadereglerare men har bakgrund inom Apple och leasingvärlden.

Han är duktig på det mesta inom Mac och framförallt väldigt trevlig och serviceinriktad.

Du kommer säkert möta Freddie i vår kundchat eller om du ringer oss framöver.

PerMånad växer

PerMånad utökar teamet efter flera rekordmånader i sommar och början av hösten – vi tar nu emot nästan 150 nya företagskunder varje månad. Varje vecka svarar vi på nästan 300 frågor för nya och befintliga kunder via chatten som är öppen 08.00 – 22.00 alla dagar i veckan.

Kapitalsmart & Flexibelt

Du skaffar utrustningen du verkligen behöver - utan kontantinsats och värdeminskning. Uppgradera eller fortsätt som vanligt. Köp loss eller returnera efter ditt företags behov.

Personligt - om du vill.

Vi ger dig personliga råd om ditt företags teknikbehov. Du behöver aldrig oroa dig för långa telefonköer eller automatiska chatt-svar. Vi finns med dig hela vägen och hjälper dig gärna inför, under och efter genomfört avtal - om du vill.

Hållbart & modernt

När du är klar är det bara att skicka tillbaka utrustningen så återvinner eller lagar & fabriksåterställer vi den och hittar nya ägare. Hållbarhet är modernt - Cirkulär ekonomi är det nya svarta!

Chatta, mejla eller ring så hjälper vi dig. Kundservice mån-fre 09-17


Där du som företag eller entreprenör skaffar utrustning smartare.

Vi tror att världen blir bättre av fler entreprenörer som vågar göra sin grej och tänker annorlunda. Därför vill vi skapa det mest innovativa och hållbara sättet för företag att få tillgång till den utrustning de behöver.

Läs mer om vår vision

 

 © Copyright LeaseCloud AB. - All rights reserved -

Cookie Settings Beställning- & leveransvillkor Integritetspolicy

Din varukorg är tom

Men så behöver det inte vara, fyll den med teknik till ditt företag.

Utforska våra nyheter