”Jag lärde mig leasing på MacRent”

Mats Björnström har kört Mac sedan tonåren inspirerad av äldre brodern Martin som drev 99mac.com – Skandinaviens största Mac community. På 99mac fick Mats chansen att testa alla nya modeller och ibland var han först i världen med bilder på nya Appleprodukter. ”Sommaren 2003 fick vi chansen att testa nya Power Macintosh G5 först av alla macsajter i världen och fick enormt mycket publicitet – det var en grym känsla”. Två år innan mötte han Steve Jobs i Paris på Apple Expo.

Innan Mats var med och startade PerMånad.se sommaren 2017 har han tio års erfarenhet av leasing och hyra. ”Jag lärde mig leasing på MacRent” berättar han. Under sju år blev han utvald till årets säljare på företaget.

Full av idéer på hur man skulle kunna revolutionera leasingförsäljning till småföretag var Mats med och skissade på affärsplanen för denna sida. Genom att helt digitalisera leasingflödet så blir allt snabbare, smidigare och framförallt billigare. ”Det dyra med leasing är all hantering av pappersavtal och manuella beställningar – för att inte tala om butiksförsäljning” säger Mats. ”Om man ger ett riktigt bra erbjudande i en webbshop som är kopplad till både leasingbolag och lager så kan man sänka priserna rejält. Och bra service kräver inte butik – istället svarar vi snabbt på frågorna i vår kundchat som blivit superpopulär”.

Läs mer om historien bakom PerMånad här skriven av grundaren Martin Björnström. Om du har frågor till Mats kan du klicka på chatten nere i högra hörnet så finns han där för dig redo att svara på frågor om leasing.

Kapitalsmart & Flexibelt

Du skaffar utrustningen du verkligen behöver - utan kontantinsats och värdeminskning. Uppgradera eller fortsätt som vanligt. Köp loss eller returnera efter ditt företags behov.

Personligt - om du vill.

Vi ger dig personliga råd om ditt företags teknikbehov. Du behöver aldrig oroa dig för långa telefonköer eller automatiska chatt-svar. Vi finns med dig hela vägen och hjälper dig gärna inför, under och efter genomfört avtal - om du vill.

Hållbart & modernt

När du är klar är det bara att skicka tillbaka utrustningen så återvinner eller lagar & fabriksåterställer vi den och hittar nya ägare. Hållbarhet är modernt - Cirkulär ekonomi är det nya svarta!

Chatta, mejla eller ring så hjälper vi dig. Kundservice mån-fre 09-17


Där du som företag eller entreprenör skaffar utrustning smartare.

Vi tror att världen blir bättre av fler entreprenörer som vågar göra sin grej och tänker annorlunda. Därför vill vi skapa det mest innovativa och hållbara sättet för företag att få tillgång till den utrustning de behöver.

Läs mer om vår vision

 

 © Copyright LeaseCloud AB. - All rights reserved -

Cookie Settings Beställning- & leveransvillkor Integritetspolicy

Din varukorg är tom

Men så behöver det inte vara, fyll den med teknik till ditt företag.

Utforska våra nyheter