Teamet bakom PerMånad jobbar hårt på att färdigställa nya Leasa.se och nu är det bara några veckor kvar till lansering. Du undrar säkert varför vi vill ha två shoppar inom samma område? Fortsätt läs så har du svaret nedan.

PerMånad

PerMånad är vår första sajt och bygger på populära WooCommerce shopsystemet med LeaseCloud anslutning. Vi har ett eget lager i Norrköping med ett avancerat lagersystem som heter Ongoing. När du beställt en dator och signerat avtalet med BankID går en signal ner till lagret för packning automatiskt. Serienummer och kollinummer scannas och läggs till ordern.

Här har vi full frihet att designa innehållet och produktsortimentet. Vi gör allt manuellt men det blir också som vi tänkt oss. Du har möjlighet att själv konfigurera din iMac Pro, MacBook Pro, iPad Pro och iPhone X. På sikt kommer alla produkter vara konfigurerbara.

Vår plan för PerMånad är att bygga den bästa shoppen för kreativa människor med fokus på Apple, Foto, Video m.m. Det här blir en ”boutique’ med ett mindre urval av produkter som vi själva gillar och kan rekommendera. Här hittar kreativa småföretagare allt dom behöver till låga månadskostnad.

Leasa.se

Leasa.se blir vår andra och vår stora shop. Den bygger på ett avancerat B2B e-handelssystem som heter Netset. I denna shop blir det premiär för LeaseCloud Checkout som är en ny smart checkout för leasing med många smarta funktioner. Leasa.se är kopplad till flera stora distributörer som Ingram Micro, Tech Data, ALSO och Brightstar 20:20 med automatiska importer av priser, lager, produkter och order. Här kommer du hitta mer än 150 000 produkter.

När du gjort en beställning börjar personal hos grossisten packa dina produkter för snabb leverans direkt till dig. Tänk dig en automatiserad Dustin-shop med flera miljarder i lagervärde. Den passar dig som behöver utrustning från HP, Lenovo, Dell och andra stora tillverkare. Kanske Lenovo Thinkpads eller HPe Servrar?

Vad är gemensamt mellan shopparna?

Några saker är gemensamt för alla våra shoppar:

  • Vår populära kundchat finns alltid och är oftast bemannad.
  • Samma team jobbar med båda shoppar så din kontaktperson på PerMånad kan även hjälpa dig på Leasa.se.
  • Du kan beställa varor från båda shoppar och få dom i samma hyresavtal om du meddelar oss i förväg.