Hur fungerar leasing?

 

 

Vad är leasing?

Leasing betyder helt enkelt hyra på engelska. Leasingavtal är avtalet med hyresvillkoren mellan uthyrare och hyrestagare. I avtalet står vilken produkt som hyrestagaren får använda, till vilket pris, hur länge och i vilket skick den ska återlämnas. Normalt sett brukar man använda order leasing på långa avtal och hyra på kortare avtal.

Hur fungerar leasing?

På PerMånad är det väldigt enkelt att börja med leasing. Du lägger bara dom produkter du vill ha i kundvagnen. I kassan visas din totala månadskostnad och hur länge du tecknar avtal. Ange ditt organisationsnummer så görs en kreditkontroll och sedan skickas leasingavtalet via mail till dig.

Klicka på mailet och signera avtalet med mobilt BankID i din mobil. Sen skickas dina produkter från vårt lager direkt till dig. I vissa fall skickas varorna direkt från vår leverantör som kan vara till exempel Apple eller en återförsäljare.

Leasingbilar

En hyrbil och leasingbil är ju egentligen samma sak men hyrbilar brukar vara korta avtal (några dagar) och leasingbilar långa avtal (2-3 år är vanligt). En del hyrbilsföretag erbjuder minilease vilket är hyrbilar som man har i några månader eller kanske ett halvår.

Läs mer om leasing här:

Svar på vanliga frågor om leasing

Varför Leasing?

Apple leasing med låg månadskostnad

Kapitalsmart & Flexibelt

Du skaffar utrustningen du verkligen behöver - utan kontantinsats och värdeminskning. Uppgradera eller fortsätt som vanligt. Köp loss eller returnera efter ditt företags behov.

Personligt - om du vill.

Vi ger dig personliga råd om ditt företags teknikbehov. Du behöver aldrig oroa dig för långa telefonköer eller automatiska chatt-svar. Vi finns med dig hela vägen och hjälper dig gärna inför, under och efter genomfört avtal - om du vill.

Hållbart & modernt

När du är klar är det bara att skicka tillbaka utrustningen så återvinner eller lagar & fabriksåterställer vi den och hittar nya ägare. Hållbarhet är modernt - Cirkulär ekonomi är det nya svarta!

Chatta, mejla eller ring så hjälper vi dig. Kundservice mån-fre 09-17


Där du som företag eller entreprenör skaffar utrustning smartare.

Vi tror att världen blir bättre av fler entreprenörer som vågar göra sin grej och tänker annorlunda. Därför vill vi skapa det mest innovativa och hållbara sättet för företag att få tillgång till den utrustning de behöver.

Läs mer om vår vision

 

 © Copyright LeaseCloud AB. - All rights reserved -

Cookie Settings Beställning- & leveransvillkor Integritetspolicy

Din varukorg är tom

Men så behöver det inte vara, fyll den med teknik till ditt företag.

Utforska våra nyheter