Hur fungerar leasing?

 

 

Vad är leasing?

Leasing betyder helt enkelt hyra på engelska. Leasingavtal är avtalet med hyresvillkoren mellan uthyrare och hyrestagare. I avtalet står vilken produkt som hyrestagaren får använda, till vilket pris, hur länge och i vilket skick den ska återlämnas. Normalt sett brukar man använda order leasing på långa avtal och hyra på kortare avtal.

Hur fungerar leasing?

På PerMånad är det väldigt enkelt att börja med leasing. Du lägger bara dom produkter du vill ha i kundvagnen. I kassan visas din totala månadskostnad och hur länge du tecknar avtal. Ange ditt organisationsnummer så görs en kreditkontroll och sedan skickas leasingavtalet via mail till dig.

Klicka på mailet och signera avtalet med mobilt BankID i din mobil. Sen skickas dina produkter från vårt lager direkt till dig. I vissa fall skickas varorna direkt från vår leverantör som kan vara till exempel Apple eller en återförsäljare.

Leasingbilar

En hyrbil och leasingbil är ju egentligen samma sak men hyrbilar brukar vara korta avtal (några dagar) och leasingbilar långa avtal (2-3 år är vanligt). En del hyrbilsföretag erbjuder minilease vilket är hyrbilar som man har i några månader eller kanske ett halvår.

Läs mer om leasing här:

Svar på vanliga frågor om leasing

Varför Leasing?

Apple leasing med låg månadskostnad